Mijn vriend Taco!……wat is het toch met die man? De man die tot Xaed -Plazilla werd - zijn profiel had ingevuld! ;) Nu niet meer! ;) Is het een schrijfvriend?…..muziek vriend? ….Ligt onze klik in het verhaal van het prachtig oude passagiersschip; de Nieuw Amsterdam? Is Taco als oud officier op de S.S. Nieuw Amsterdam een ...
35
13
Public
door Jack-Hage-Sr
26/02/2013 20:50
Jij , Ik zie je Ik hoor je Ik voel je Terwijl ik je nog nooit heb ontmoet. Jij, Laat je licht schijnen , Weet me te raken, Het is ongekend wat je met me doet. Jij, Pakt mijn hart En leert het zingen Wat ken je mijn ritme goed. Jij , Leert me dansen Leert me zingen Ik wordt door jou gevoed. Jij , Ik zie je Ik hoor je Ik voel je T...
22
14
Public
door Spiritlady
13/02/2013 12:22
Een poosje terug werd ik uitgenodigd voor deze zilla; Eén ode aan iemand. Nu kan ik in dit artikel beschrijven hoe speciaal mijn vriend is, of mijn beste vriendin. Maar ik vind dat Plazilla deze ode verdient, omdat Plazilla er altijd voor me is. Daarom wil ik deze gelegenheid gebruiken om Plazilla te bedanken. Het is heerlijk o...
10
8
Public
door Miesje
02/12/2012 16:35
Oeffelt, zondag 4 november 2012 Vandaag…………vanmiddag……ja daar in Oeffelt. Daar waar de song van de Brabantse nachten harder wordt meegezongen dan op andere plaatsen in ons kikkerlandje. Daar waar ik te gast mocht zijn bij een woorden kunstenaar. Daar waar een woordenkunstenaar op geheel eigen wijze kan uitleggen wat ...
29
9
Public
door Jack-Hage-Sr
05/11/2012 01:28
Deze ode is voor mijn allerliefste @je.... Lieve schat, We hebben beide zeer heftige tijden doorgemaakt. Jij draagt jou rugzak en ik de mijne. En telkens gooien we er samen wat uit. Jij uit de jouwe en ik uit de mijne. Ik wil je graag bedanken voor alle geduld wat je telkens weer voor me opbrengt. Ik weet soms ben ik niet de mak...
15
6
Public
23/10/2012 22:25
"Kijk eens? Deze zijn mooi". Lachend kwam Monique naar me toe met en advertentie in haar handen. Het was een foto van twee trouwringen met daarin de vingerafdruk van de trouwenden. Ze waren inderdaad mooi. "We kunnen eens informeren wat ze kosten?" opperde ik. Maar nee, volgens Monique moest er dan ook een datum zijn. Om mijn "D...
31
12
Public
door Gewoonieko
17/10/2012 12:31
Nog een Zilla voor iedereen die een hele speciale band heeft met iemand en zich daarom geroepen voelt om een ode uit te spreken voor diegene. Iedereen heeft vast wel iemand waar hij of zij bijzonder veel om geeft. Zij het een vader, een moeder, een kind, opa of oma of gewoon domweg iemand waar je erg veel om geeft omdat diegene ...
13
4
Public
door @je
16/10/2012 22:22