Waar denk ik aan?

Waar denk ik aan op de fiets? Aan niet zo heel veel dingen, vrees ik. Aan mijn droge mond misschien. Maar die droge mond kan ik verhelpen door de bidon met inhoud in de richting van de giechel te bewegen. Denk ik aan andere weggebruikers? Jazeker, ik ben er zo een. Ik heb er zelf ook een hekel aan, dat wielrenners denken, dat me...

Misverstandje..?

Wanneer de zomer komt, komen de bloemetjes uit. Wanneer de zomer komt, komen ook de wielrennertjes uit. Het groeit ende bloeit tierig. Het komt van links, het komt van recht. Maar komen zal het! Mijn ‘Pinni’ staat nog in het vet. Of beter gezegd, hangt in het vet. Aan haakjes. Want, wat in de schuur in het vet hangt, verzuur...

Soo, soo schilder-agtig...

Ik zou mezelf niet als ‘schilderachtig’ willen omschrijven. Mijn ‘snelheidsros’ ook niet. Mijn racefiets oogt snel. Oogt als een oude dame, die de tweede jeugd heeft hervonden. Zo’n dame, die naarmate dat ze ouder wordt, ook mooier wordt. En het is zoals de Britten het zo mooi kunnen zeggen; If it looks fast, it usuall...