En dan komt de vraag: hoe sta je nu in het leven?

Nog een uitnodiging, maar nu met de vraag hoe men nu in het leven staat. Een goede vraag, tijd om dit eens grondig te beantwoorden, vooral voor mezelf Nog even heel druk in mijn leven Op dit moment heb ik het erg druk: het is hier droog en warm, wat betekend dat het de ideale tijd is om de tuin aan te pakken. MAAR... door die wa...

Hoe ik nu in het leven sta

hoe moet ik beginnen. ik weet het niet. hoe moet je beginnen als je iets gaat vertellen wat zo diep zit? ik heb geen idee. ik doe zulke dingen nooit, ik vertel bijna nooit geheimen. ik ben gesloten, en ik weet het. ik zal maar gewoon bij het begin beginnen. en dat begin was op 16 december 1999. ik werd geboren op tweede kerstdag...

Zo sta ik Nu in het leven...

Zo sta ik Nu in het leven... Allereerst bedankt @je voor je uitnodiging om aan deze Zilla mee te doen. Ik ben enorm blij verast te lezen hoe jij nu in het leven staat aangezien jij ook behoorlijk wat voor je kiezen hebt gekregen. Het is voor mij de eerste keer dat ik mee doe aan een Zilla omdat ik nog niet zo lang hier op Plazil...
20
7
Public

Zo sta ik nu in het leven...

Ik wou deze algemene Zilla graag schrijven omdat ik (en misschien wel veel meer mensen) benieuwd ben naar hoe iemand nu in het leven staat. Als ik het moet vertellen dan kan ik er het volgende over zeggen. In mijn leven is veel gebeurd en ik heb echt waar, een paar keer er aan gedacht om er maar definitief mee te stoppen maar do...
15
2
Public