Jullie geven me het gevoel dat er tenminste nog iemand om me geeft!

Mijn moeder was zo in en in slecht... Toch leef ik nog. Na alle mishandelingen, en littekens op mn lijf... Jaren leefde ik prachtig en beter... Mn ex kwam alleen in mn leven nadat hij een tijd in een andere grotere stad had gewoond en bleek een monster van een man met een hel van een familie. Een grote rottige familie ook nog......

Het mooie aan het leven.

Wat ik zo mooi aan het leven vind... alles verandert... Zo leef je eerst een paar jaar in armoede... Dan wordt je opgegeten door de dieven... Dan wordt je weer rijk van je eigen vindingrijkheid... Dan deel je met het land... Het is maar net met wie je leeft... En dat zal je overkomen... Dat wat er "gepland"was... Beter gezegd, d...

Een echt verhaal om even over te roddelen...

Ik hoor net hoe een man met z'n vrouw, door 4 man politie uit de trein werd gezet, omdat hij een verkeerde datum op z'n kaartje had staan. Gekocht via een bedrijf, of iets waar hij kaartjes kon kopen. Dus niet zijn eigen fout. NS had wel het goed gemaakt, nadat hij een klachtenbrief had gestuurd. Hij kreeg vrij kaartjes voor een...

Hoe wordt men arm?

Ik werd zoals iedereen geboren zonder geld... Nou m'n ooms waren steenrijk... aan beide kanten van de familie... Maar ik zag er alleen, de tweedehands kleding van, en meer zelfs eens een extra aparte barbie, uit een ander land, of een speciaal zelf gemaakt werk, waren ze zo rijk mee waren geworden... Zelf werd ik er niet rijk va...

De sociale context bepaalt omgang met kinderen op je kind zijn school.

Zo typisch... Meer vrienden op de ene school, maar daar wordt getrapt tegen kinderen, door juffen... Ik dacht meteen op die nieuwe goede school, maar met minder "vrienden"wat een sociale context! Lekker loos! De een zit vol vrienden, nou mijn vrienden hebben het dan zwaar... Die kampen met die gek als juf, die trapt, en die ande...

Ik heb werkelijk de ergste buren van de wereld... en het ligt niet aan mij...

Ik heb werkelijk de ergste... Triest verzieken van de wereld van mij en de kinderen... Express op 9/11 de vlag uit dat soort gekte... En roddelen, alsof we een probleem gezin zijn, terwijl we verre van dat zijn... Daarbij waar heeft die het van? We zien hem, hij klets wat aardig en dan roddelt hij aan de overkant alsof ik hem ni...

Ik kan niet wachten tot die "drugstijd"is uitgeroeid... in die oude mensen...

Echt een verschrikking! Mensen die denken na zo'n tijd nog helder mee te kunnen doen... zonde gewoon zonde... Groepen die drugs toch toe staan... Groepen die denken dan nog een gezond verstand over te houden, terwijl je schade oploopt na drugs... Eng gewoon... Ik heb van die zieke buren... verschrikkelijk, ouwehoeren in de achte...

Alleen door de stand van zake in Nederland

Vast dat ik een kleurtje blijk te hebben haalt 1 van de 10 al bij me vandaan. Ik wist het zelf niet eens. Ik groeide op bij een gek van een moeder. Maar na 31 jaar dacht ik God zie mijn huid toch echt niet wit hoor.... En las m'n ancestry na en bleek allerlei verre afkomsten te hebben. M'n dochter is wat bruin getint, dus voila ...

Ik hoorde jaren overal en nergens bij... Klimmen uit de ellende. Liever alleen, dan in ellende...

Altijd overal en nergens zijn was zeer overbelastend. Ik had geen ouders. Geen moeder, want zij is ernstig geestes ziek. Borderline is te licht. Had ze dat maar. Uitbarsten was bij haar niet alleen wat ze deed. Ze had stiekem plannen. Ellende, die ze je wenste. Jaloers, omdat ik een meisje was en zij er niet "zo" uitzag. Ze had ...