Onbeleefdheid in Ziekenhuis

Respect niet meer te vinden, niet zoals in het verleden. Ik heb dat vandag gemerkt , toen ik was met en vriend van mij over en rekening, die was bij hem opgestuurt. Vroeger was meer uitleg, meer hulp aangeboden aan de mensen, vandag was dat niet te zien, niet meer dat welkom, nu meer geld dan respect. Nadien wordt gezegd, dat me...
3
0
Public

Ziekenhuis factuur betalen zonder geld

Vriend van mij heeft vandag en ziekenhuis factuur betaald met schuld geld. Ziekenhuis van Edegem UZA Ziekenhuis heeft mijn vriend verplicht en bedraag van 65 euro te betalen gedwongen. Mijn vriend zonder steun geen financieel middelen, heeft de bedraag betaalt en stuk van mijn geld en ook en stuk van andere vriend. Normaal de vo...
4
7
Public

Mensen zonder inkomen

Veel mensen zonder papieren zonder inkomen blijven schulden oplopen bij ziekenuizen. Hoe kunnen ze betalen, met wat zelfs, en wat doen de ziekenhuizen ze sturen de rekeningen aan de mensen, en de rekeningen vaak worden niet betaald. En als ze niet betaald zijn, dan wordt de dossier aan de deurwarders gestuurd, en deurwarders ja ...
3
1
Public