Later als ik groot ben....

Kinderen zijn onze toekomst. Maar wat voor toekomst creëren we voor ze? Kan jij het jezelf nog herinneren? De dromen die je had als kind. Kan jij je nog herinneren de tijd dat je werkelijk onbezorgd gewoon lekker jezelf kon zijn? Kan jij je nog herinneren wat……… Een nieuwe dag breekt aan. Ik zie het langzaam licht worden,...
12
12
Public

Laat je droom werkelijkheid worden

Het is al 10 jaar geleden dat ik onderstaande droom heb gehad. Een droom die mijn leven veranderden. Een droom die ik ben gaan leven voor mezelf en mijn omgeving. Langzaam wordt ik wakker, een nieuwe dag is begonnen. Ik stap mijn bed uit en loop naar beneden en begin de ontbijttafel klaar te maken voor mijn kinderen. In de verte...
19
8
Public

Laat je droom werkelijkheid worden

Het is al 10 jaar geleden dat ik onderstaande droom heb gehad. Een droom die mijn leven veranderden. Een droom die ik ben gaan leven voor mezelf en mijn omgeving. Langzaam wordt ik wakker, een nieuwe dag is begonnen. Ik stap mijn bed uit en loop naar beneden en begin de ontbijttafel klaar te maken voor mijn kinderen. In de verte...
2
0
Public

Later als ik groot ben..

Kinderen zijn onze toekomst, maar wat voor toekomst creëren we voor ze? Kan jij het jezelf nog herinneren? De dromen die je had als kind. Kan jij je nog herinneren de tijd dat je werkelijk onbezorgd gewoon lekker jezelf kon zijn? Kan jij je nog herinneren wat……… Een nieuwe dag breekt aan. Ik zie het langzaam licht worden,...
12
8
Public

De verschillende soorten dromen deel 2

Voordat je je droom kan interpreteren is het belangrijk om te weten in welke categorie je droom thuishoort. Droombeelden kunnen ons essentiële informatie geven die ons wakker bewustzijn niet bekend is. Dromen weerspiegelen de gebeurtenissen van de dag, maar brengen ook berichten tot uitdrukking van het onderbewustzijn. Deze ber...
3
0
Public

En toen stond de wereld stil..

Voorspellende dromen, of gewoon een fantasie. Wie zal het zeggen? Langzaam wordt ik wakker. De droom staat nog levendig op mijn netvlies gebrand.Ik zie mezelf lopen tussen allerlei stilstaande auto’s. Om me heen zie ik mensen zitten, zonder enige uitdrukking op hun gezicht. Ik loop wat verder en hoor een oudere man mompelen: ...
19
18
Public

Acht simpele stappen voor het noteren en verkennen van een droom

Simpele stappen om de boodschappen in je droom te leren kennen. Acht simpele stappen voor het noteren en verkennen van een droom. 1. Geef de droom een titel, die de essentie ervan weergeeft en die je bij het herlezen, weken, maanden of jaren later, direct het verhaal van de droom weer voor de geest brengt. 2. Beschrijf de belang...
20
3
Public

Het opwekken van je dromen

Hulpmiddelen die je kan gebruiken om je dromen op te wekken. We dromen allemaal, maar we kunnen onze dromen vaak niet herinneren. Dat kan komen omdat de meeste van ons zijn opgegroeid met het idee dat dromen niet belangrijk zijn, slechts een verzameling afval zonder betekenis, of overgebleven fragmenten van de gebeurtenissen van...
17
3
Public

De verschillende soorten dromen deel 1

Voordat je je droom kan interpreteren is het belangrijk om te weten in welke categorie je droom thuishoort. Droombeelden kunnen ons essentiële informatie geven die ons wakker bewustzijn niet bekend is. Dromen weerspiegelen de gebeurtenissen van de dag, maar brengen ook berichten tot uitdrukking van het onderbewustzijn. Deze ber...
25
6
Public