Queen of the jungle , in de vrouwelijke variatie van het sterrenbeeld leeuw .

Als queen of the jungle , in de vrouwelijke variatie van het sterrenbeeld leeuw, heb ik een bijzondere fascinatie voor de katachtige soort op aarde. Ik kan zelfs zeggen dat ik me in vele facetten zelfs zou kunnen identificeren. Zoals ik vaak wel eens benoem dat mijn manen niet op de juiste plek willen zitten. Als ijdel soort zou...
11
6
Public

Welk dier wil ik zijn

Als ik wakker wordt is het nog vroeg. Er hangt nog nevel in het dal, goed te zien vanaf de bergrug waarop we de nacht hebben door gebracht. De vrouwen om me heen worden ook langzaam aan wakker, evenals de jongen. Loom kijk ik om me heen, gaap luidruchtig en krab me over mijn buik. Honger. Mijn nest van bladeren welke ik gisteren...
17
6
Public

Het dier in mij

Wat 'n leuke zilla om aan mee te mogen doen! Ik bedacht me honderden dieren, van iedere soort en maat. Ik dacht aan een pandabeer, een tijger, aan een stokstaartje of aan een tam ratje. Maar als ik eerlijk moet zijn, en ik echt zou moeten kiezen, had ik graag een (vuilnisbakken-ras) huiskat geweest! Als kitten zou ik dan worden ...
41
17
Public

Als ik een dier zou zijn...

Ik kreeg de uitnodiging om mee te doen aan de zilla ‘welk dier zou je willen zijn’ en besloot mijn hersenen flink te laten kraken om er iets zinnigs uit te krijgen. Of het gelukt is moet blijken aan het einde van mijn artikel Als ik een dier zou zijn... Eén van mijn eerste artikelen die ik ooit gepubliceerd heb (toen nog op...

Welk dier zou je willen zijn?

Ik dacht, laat ik zelf maar eens een Zilla starten en kijken hoe er op gereageerd gaat worden. Het gaat over het volgende. Iedereen heeft wel een lievelingsdier en vaak word dan gezegd dat men als dat dier door het leven had willen gaan als men de keuze zou hebben. Ik heb ook een dier waar ik ter plekke mee zou willen ruilen nam...
12
7
Public