Wat moet je met gevoelens?

Wat moet je met gevoelens, als je denkt dat iedereen je pijn wil doen.Nu een paar keer achtereen al meegemaakt, vertrapt als een oude schoen. Wat moet ik met mijn gevoelens.. ik heb een lichaam overvol. als ik er niks mee doen mag Slaan mijn gevoelens soms op hol!Ik ben maar een gevoelsmens... Waarom heb je zoveel gevoel.. want ...
21
7
Public

Moederliefde, vaderliefde, gewoon liefde in het algemeen, ik mis het.,De Liefde

Waarom kan mijn moeder niet van mij houden.. Zo het een echte moeder betaamd. Ben ik soms een dochter.. waar mijn moeder zich voor schaamt? Waarom is het dan.. Dat mijn vader niet van mij houden kan? Ik krijg maar geen antwoorden.. Hoewel hij ze niet meer geven kan. Waarom ben ik gescheiden? Omdat ik misschien geen liefde geven ...
12
6
Public

Waar was/is mijn moeder..als ik haar nodig had/heb.

Als ik je riep, kwam er geen moeder.. Als ik je nodig had, gaf jij niet thuis. Vroeger droomde ik altijd, hier hoor ik echt niet thuis. Ze hebben me gevonden, en mee naar dit huis gebracht.. Maar dat mijn "echte" moeder, haar kind niet zoeken kwam.. Dat had ik nooit verwacht! Een moeder.. had/heb ik nodig. Een echte moeder blij ...
20
6
Public

Gewoon teveel tranen...

Het is weer eens zover.het gaat al weken mis.Vandaar dat ik vandaag,maar eens huil zonder dat er een echte reden is!Ik voel het de hele dag en nacht,gemis over van alles.Maar t meest over..dat er niemand op me wacht!Ik ben vandaag,weer aan de beurt.Heb dan ook een rothumeur..En t voelt of mijn hart in tweeën scheurt! Wanneer zu...
3
4
Public