Wat doen anti-bont organisaties en waarom?

Wat doen anti-bont organisaties en wat zijn hun motivaties hiervoor? Ik vertel u hier over mijn onderzoek. Een aantal jaar geleden moesten we in groepen van 2 of 3 studenten een presentatie maken over een zelf gekozen onderwerp, mijn vriendinnen en ik hebben deze presentatie over bont gedaan. Eén heeft onderzoek gedaan over de ...
4
1
Public

Artsen zonder grenzen, ze hebben onze steun nodig!

Artsen zonder grenzen, wat doen ze en waarom hebben ze onze steun zo hard nodig? Lees het hier. Hoe is Artsen zonder grenzen begonnen ? In 1971 woedde er een bloederige burgeroorlog in Nigeria en daarom wilde het Rode Kruis de slachtoffers gaan helpen. De Nigeriaanse regering accepteerde deze hulp niet, en volgens de regels van ...
3
0
Public

Red de planeet, sprekende foto’s en plaatjes

Iedereen heeft wel dingen gehoord over de climaat veranderingen en onze rol daarin. Ik kwam op Pinterest een plaatje tegen wat ik erg duidelijk vond en sprekend, ik ben daarna verder gaan zoeken naar andere plaatjes en foto’s om ervoor te zorgen dat de boodschap bij iedereen aankomt. We zouden niet kunnen ademen zonder de bome...
3
3
Public