Wat ik moeilijk vind

Anger management. Wat ik moeilijk vind om mee om te gaan is boosheid. Het heeft lang geduurd voor ik deze emotie die ik zo overweldigend, zo groot en intimiderend vond begon te begrijpen. Als ik me geraakt voel en in 1x doorsla naar woede dan voel ik me onmachtig en voelt het alsof de boosheid me in haar macht heeft. Ik voel me ...
6
6
Public

Wat me ooit de adem heeft benomen

Mijn leven lang heb ik het gevoel gehad dat ik leefde in twee werelden en dat ik moeite had me staande te houden. Ik zoch steeds buiten mezelf naar anderen om op te kunnen leunen. En steeds voelde ik me teleurgesteld. Ik had het gevoel me niet staande te kunnen houden. Vandaag zag ik, herkende ik hoe het mij ooit de adem heeft b...
10
4
Public

Geraakt door stilte

Stilte Ik heb de stilte al zo vaak voorbij zien komen maar het nooit op willen pakken..ik wilde er niet naar toe. Bang voor wat ik tegen zou komen. In de stiltes voel ik me het meest geraakt. Als ik me geraakt voel op een onprettige manier ga ik er het liefst bij weg. In je stilte zie en voel ik het meest mijn verlangen en behoe...
7
0
Public

Flink de mist in

Met haar hoofd in de mistToen ze opstond maakte ze in gedachte een planning voor de dag...zich nog niet bewust hoe de stilte, net als een rimpeleffect van een druppel, haar oceaan van gedachten en emoties en beweging zet.Ze had hem gevraagd of ze elkaar ergens konden treffen. Hij had gezegd dat het hem heel leuk leek. Ze stuurde...
7
2
Public