Voetbalthriller: Ach schat, het is toch maar voetbal

Hier is mijn versie van de voetbalthriller... Zag dat er een nieuwe schrijfopdracht/uitdaging ontstaan is via het forum en wil langs deze weg mijn voetbalthriller met jullie delen.Waarschuwing vooraf: niet geschikt voor jonge lezers! Gehumeurd stapt Bart in bed: morgen moet het dan toch echt gebeuren: Nederland moet de wedstrijd...

Obessie - mijn vervolg van het verhaal (schrijfopdracht Alicia)

Nooit eerder heb ik me hieraan gewaagd, maar na het lezen van het verhaal van Alicia liet het verhaal me niet meer los en besloot ik een poging te ondernemen het verhaal op mijn eigen manier af te maken Nooit eerder heb ik me hieraan gewaagd, maar na het lezen van het verhaal van Alicia liet het verhaal me niet meer los en beslo...

De eenzame oude man

Eenzaam liep hij langs de zee. Diep ineengedoken in zijn jas, zijn hoofd bedekt met zijn onafscheidelijke pet, om zijn hals een sjaal. De koude noordoostenwind sneed hem als felle striemen in het gezicht. Eenzaam liep hij langs de zee. Diep ineengedoken in zijn jas, zijn hoofd bedekt met zijn onafscheidelijke pet, om zijn hals e...