Een korte levensduur, die arme mieren

Een korte levensduur, die arme mieren Het regende weer eens zoals altijd en dat is echt geen tijd om te dansen van vreugde. Toch ging ik naar buiten met de hond , moet wel en genoot van de dans van de natuur. Ik stopte ineens omdat ik een paar mieren zag marcheren klaar om voedsel te transporteren. Ze droegen allemaal wel wat en...

Omarm de mooie momenten en herinneringen

Omarm de mooie momenten en herinneringen Tijdens mijn opgroeien was mijn verbeelding al bezaaid met poëzie woorden. Woorden van schoonheid en eigenzinnigheid. Mijn geest nodigde mij uit om te dansen en spelen met kinderen en te fantaseren in een wereld buiten de echte. Ik hou van het lezen van gedichten en het maken van gedicht...

Wonderen gebeuren echt om mij heen

Wonderen gebeuren echt om mij heen Ik ben er van overtuigd dat wonderen uitkomen. Een wonder is het mooiste geschenk wat er in je leven kan gebeuren, het geeft ons kracht en steun. We weten nooit wanneer en waarom er wonderen gebeuren, ze komen zo maar op je pad. Soms kunnen woorden niet omschrijven wat we voelen en wat we verla...

Het meest overweldigende gevoel is verliefd zijn

Het meest overweldigende gevoel is verliefd zijn Verliefd zijn omvat geluk en heeft sfeer. Zeggen dat je van iemands kuiltjes houdt, haar of zijn ogen, houden van de manier waarop iemand loopt. Ik hou er van om iemand te knuffelen en te zoenen en ik hou ervan dat er de juiste stemming is als jij er bent. Ik ben dol op die moment...