Geld sparen is moeilijk!

Met geld omgaan... Geld paren is moeilijk. Geld overhouden is lastig. Kennen jullie dat probleem ook? Aan het einde van de maand is de bankrekening leeg. Uit verstopte potjes en oude sokken worden symbolische bedragen gevist waarvan de boodschappen karig betaald kunnen worden. Heel stressvol en vervelend, zeker met dezelfde voor...

Agressie in de zorg. Geweld tegen hulpverleners.

Al mijn collega's hebben er op dagelijkse basis mee te maken: Agressie in de zorg of zelfs geweld tegen hulpverleners. Laatst zag ik op tv een arrestatie waarbij de man in kwestie zich erg verzette. Vreemd genoeg moest ik meteen aan mijn eigen werk denken. Belachelijk, maar helaas de realiteit... Jeugdzorg / Gehandicaptenzorg Ik...

2012 Ondergang van de wereld in 2012

2012 Ondergang. Kort verhaal: Het einde in zicht, 21-12-2012 !!! en daarna? Een science-fiction verhaal over de ondergang van de wereld zoals wij die kennen. Een blik op november 2011, november 2012, eind 2012 en begin 2013. Vage voorspellingen, november 2011 Het begon met een raaskallende collega. Rick heeft nachtdiensten. Hij ...
17
10
Public

Sleutel vergeten? Inbreken in je eigen huis! humor verhaal over toeval en elkaar helpen...

Humor verhaal! In dit korte verhaal beschrijf ik een bijzondere samenloop van omstandigheden. Een ontmoeting, elkaar helpen en uiteindelijk van de regen naar de drup... Vrijdag 3 februari, 16.00 uur. ‘Mooi he, die sneeuw!’ zeg ik tegen mijn vriend. Hij kijkt uit het raam en wijst naar een grijs gestreepte kat die buiten al s...