Praten met je kat?

Spreken met je kat Vanaf het moment dat mijn broertje zijn kat kreeg was hij gefascineerd door het zwart witte bolletje. De kat deed alles netjes in de bak, hij melde zich (natuurlijk) voor eten, krabde als een malloot aan de katten krabpaal en hield hem snachts wakker met racen door het huis, zo ver zo goed. Helaas begreep hij ...
50
26
Public

Mijn geschreven verhaal deel 1

Naar aanleiding van het artikel van verbijsterend, over de schrijfwedstrijd ben ik op zoek gegaan naar een verhaal dat ik 5 jaar geleden begonnen was te schrijven. Ik merk zelf al dat ik veel aanpassingen wil doen, maar heb het voor nu gelaten zoals het was. Hier het eerste deel van hoofdstuk 1. Het is geschreven in de stijl van...
32
17
Public

Mijn geschreven verhaal deel 2

Naar aanleiding van goede reacties zal ik nu maar snel deel twee plaatsen, het heeft geen zin jullie in spanning te houden. Helaas ben ik wel twee hoofdstukken kwijt doordat mijn pc is gecrasht. Mijn probleem met dit verhaal was dat ik elke keer als ik in stukje had geschreven het herlas, of het wel soepel las, andere woorden, a...
16
6
Public

Mijn geschreven verhaal deel 3

Dit is deel nummer drie van het verhaal dat ik ooit heb geschreven. ‘Ik zou er voor hebben gezorgd dat jij zwanger bent? Jij gaat met de halve society van Londen naar bed en ík heb jou zwanger gemaakt?’ hij lachte honend. ‘Maak dat de kat wijs Victoria. Ik ben niet in voor jouw manipulerende spelletjes.’ Ontspannen leun...
11
9
Public

Mijn geschreven verhaal deel 4

Deel vier van de roman die ik aan het schrijven ben. Fijn dat het gelezen word :) Veel plezier. Zich niet bewegend wachtte Jason af. Hij wist dat dit een drinkplaats was voor veel dieren die in het bos woonden. Zijn geduld werd beloond toen er een half volwassen wolf uit het struikgewas te voorschijn kwam. Jay’s ogen werden gr...
19
8
Public

Mijn geschreven verhaal deel 5

Hier dan eindelijk deel 5. Het is niet zolang als voorgaande delen, maar ik zal mijn best doen door te schrijven. Van de regen in de drup.. Of beter gezegd van de drup in de regen.. Jayson was kwaad. Erg kwaad. Zij nam het hem kwalijk dat ze niks van kwakzalverij af wist? Dat hij niet meteen wist waarom ze nu doellos hier in een...
25
18
Public

Blunders die op het werk gebeuren

Wat kan er zowel gebeuren op het werk, dat je voor altijd bij zal blijven, maar waar je achteraf toch wel om kunt lachen. Werken in een café Toen ik een jaar of 19 was woonde ik lekker in het centrum van de stad, overal handig dichtbij en altijd wat te doen, met andere woorden op loopafstand van alles wat ik nodig had. Zo woond...
8
12
Public

De locomotief, Wie schrijft het slot?

Oke ik heb de uitdaging van Jacobjones aangenomen, maar wat was dit een harde dobber, ik heb het mij zelf ook veel te moeilijk gemaakt geloof ik. Ook kwam ik onder het schrijven soms er achter dat ik iets belangrijks vergeten was waardoor mijn verhaal niet klopte. Ik had het bijna op gegeven, maar ben stug door gegaan. Ik veront...
10
8
Public

Schrijven vanuit een voorwerp

Verbijsterend, wederom een hele leuke opdracht, het is best moeilijk maar wel leuk om het vanuit een ander standpunt te schrijven. Bedankt voor de opdracht! Vroeger was ik bang dat ze me zouden laten vallen.. Als dat eenmaal zou gebeuren zou mijn leven voorgoed over zijn. Zo vaak werd ik in de handen genomen, opgetild en bewogen...
15
14
Public