Hoofdstuk 1; De bakkerij

Kukelekukukelekuuuu tututu kukelekukukelekuuuu, daar gaat mijn wekker weer, een nieuwe dag, een nieuw begin. Langzaam open ik mijn ogen en kijk rond in mijn kamer, schrik van de kleding op mijn stoel, het leek net even alsof daar iemand zat. Ik duw mezelf omhoog en ga rechtop in mijn bed zitten, kijk op de klok. En plof weer ter...
0
1
Public

Hoofdstuk 2; Mijn bed

Gedachten razen door mijn hoofd, bang, vrolijk, gelukkig, eenzaam, alleen, verdrietig het wisselt elkaar allemaal af. Daar zit ik dan in de bus, op naar de stad, naar een hopelijk leuke middag. Als ik naar buiten kijk zie ik sneeuwvlokjes vallen, fietspaden bedekt met een dikke laag sneeuw en mensen voorzichtig stappend van het ...
0
0
Public

Hoofdstuk 1; Winterweer

De straten zijn wit, buiten is het koud en guur. Iedereen blijft binnen zitten bij de openhaard, een deken om zich heen en met een kop warme chocomel op bank. De sneeuwvlokjes dwarrelen door de lucht naar beneden, alles wordt ijzig wit. Prachtig uitgestrekte velden worden bedekt met een donzige witte laag bevroren water. Water u...
0
0
Public