TESTJE: Wat voor een BFF heb jij?

Wat voor een BFF heb jij? 1. Je vraagt aan haar of ze tijd heeft om met jou te gaan shoppen. Hoe antwoord zij?A. sorry. Heb geen tijd. A. Sorry. Heb geen tijd. B. Ja leuk! Ik moest eigenlijk naar mijn tante maar ik ga mijn liefste Bff niet laten zitten voor een saaie Tante! C. Leuk. Volgende week misschien? D. Goed idee. Je bent...

Titel

Wat voor een BFF heb jij? 1. Je vraagt aan haar of ze tijd heeft om met jou te gaan shoppen. Hoe antwoord zij?A. sorry. Heb geen tijd. A. Sorry. Heb geen tijd. B. Ja leuk! Ik moest eigenlijk naar mijn tante maar ik ga mijn liefste Bff niet laten zitten voor een saaie Tante! C. Leuk. Volgende week misschien D. Goed idee. Je bent ...

TESTJE: Ben jij een uitsteller?

ben jij een uitsteller? 1. Je vriendin vraagt: " Kom jij vanavond op mijn 12e verjaardag? Wat antwoord jij? A. Eh, vanavond al? Kon je het niet morgen geven? B. Ja hoor, ik kom alleen wel wat later. C. Ja!!!! Joepie!!!! Ik kom zo snel mogelijk, anders zijn de hapjes al op... D. Nee, ik kom niet want eh, ik emh.. tja, eheh, ........