De Slimste Mens

De Slimste Mens is een superleuk t.v.-programma dat ik dankzij mijn moeder heb leren kennen. Zij kijkt het altijd en ik keek toen ik daar een tijd geleden was mee. Sindsdien kijk ik het ook regelmatig. De Slimste Mens is een populaire kennisquiz die iedere werkdag om 20:30 uur te zien is op Nederland 2... eh... NPO 2. :-) De pre...

De 'onthoofdings-video' van James Foley.

Het wordt een kort artikel, omdat ik de video niet gezien heb en deze ook zeker niet ga bekijken. Maar ik wilde het advies hierover graag even met jullie delen. Natuurlijk ben ik ook 'benieuwd' (hoe weird dat ook klinkt) hoe zoiets afshuwelijks eruit ziet, en ik dacht er even aan om deze te gaan zoeken. Met het huidige internet ...

Einde tv-komkommertijd

Hoera! Eindelijk is na herhalingen van herhalingen van herhalingen van herhalingen op tv de komkommertijd afgelopen! Het is nu eigenlijk dus de kwamkwammertijd. Ja, men liet wel merken dat er nieuwe afleveringen aankwamen van bepaalde programma's, maar dat was pas minimaal een maand later. Dus tot zover was het zuchten en blijve...

The Blacklist

Tussen al die 100.000 verschillende televisie series is er voor mij echt eentje die net even opvallender is. En dat is dus The Blacklist! Het verhaal gaat over de crimineel Raymond (Red) Reddington (gespeeld door James Spader), die in de top 20 van meest gezochte personen lijst van de FBI staat. Op eeen goede/kwade dag loopt hij...

Weet ik veel?

Net heb ik "meegedaan" via mijn smartphone met het RTL4-programma 'Weet Ik Veel?' dat gepresenteerd word door Linda de Snol, pardon, de Mol :-) In het vorige seizoen wilde ik ook gaan meespelen, maar toen werkte de app voor geen meter. Omdat dat RTL4 geld kost (in de vorm van gemiste reclame inkomsten) en zeker niet om de kijker...

Leuk voor feestjes: Het Woordenboekspel

Deze klassieker is al jaren erg populair bij onze familie: het woordenboekspel. Het speelt het leukst met 3 personen of meer, hoe meer mensen hoe moeilijker het is natuurlijk. Wie kent het niet? Voor diegenen die het niet kennen zal ik hier de spelregels uitleggen. Je hebt nodig: - Een woordenboek (duh!) - Voor iedere persoon di...