Help, wie ben ik

Wat het stemmen horen voor mij betekende. Help, wie ben ik? Het is alweer 20 jaar geleden dat deze vraag voor het eerst bij mij opkwam. Een dag die ik nog steeds noem als wakker worden in een nachtmerrie. Het eerste wat ik zie is een kleine dreumes die mama roept. Ik kijk om me heen en vraag mezelf af hoe men zo’n klein kind a...
2
1
Public

Wat zijn de stemmen die we horen

Waar komen de stemmen vandaan Deelpersoonlijkheden: Ieder mens heeft deelpersoonlijkheden. De baby, de peuter, de kleuter, het schoolkind, de puber, de adolescent en de jong volwassenen. Het zijn de innerlijke stemmen die de gevoelens verantwoorden die je als kind niet kon uiten, ze verwoorden je angsten, je verdriet, je woede, ...
13
1
Public

Het leven naar een psychische diagnose deel 2

Nadat ik "genezen' werd verklaard dacht ik eindelijk 'normaal' te zijn. Ik dacht eindelijk een 'normaal' leven te kunnen gaan leiden, net als ieder ander met een huisje, beestje, boompje. Toch nam het een totaal andere wending. Ik had het ondertussen wel gehad met de mediums en reiki masters in ons land. En begon meer en meer mi...
17
6
Public

Stemmen horen, gestoord of bezeten

Wat zijn de stemmen die we horen? Hoe en wat kunnen we zelf hierin ondernemen . Stemmen horen, Wat NU……. Steeds vaker worden we geconfronteerd met mensen in onze omgeving die stemmen horen, maar ook kunnen we zelf ineens bewust worden van de stemmen in onszelf. Vaak gaat dit gepaard met angst, zeker omdat in 97% van de stemm...
52
7
Public

Wat zijn sub- persoonlijkheden

Het komt nogal eens voor dat we verbaasd staan over onszelf en dan uitroepen; Wie ben ik nu eigenlijk?. Er schijnt dan een grote verdeeldheid binnenin ons te bestaan. We begrijpen onszelf niet meer en raken in verwarring. Het lijkt erop dat we binnen in onszelf een keuze kunnen maken over wie en wat we willen zijn. Er lijken mee...
15
12
Public

Welke persoonlijkheidsstoornis heb jij?

We kunnen er niet meer omheen. Zo gauw we te horen krijgen dat we ons vreemd gedragen, niet voldoen aan het verwachtingspatroon van anderen of van de maatschappij, is er meteen een sticker beschikbaar met daarop de mededeling welke persoonlijkheidsstoornis je hebt. Vanuit de psychologie gaat men er van uit dat onze persoonlijk-h...
17
22
Public

Wat is een Walk In.

Iedereen heeft weleens gehoord van mensen die ineens een andere taal begonnen te spreken nadat ze een ongeluk hebben gehad. Over mensen die voor de omgeving ineens totaal anders zijn, nadat ze een zelfmoordpoging hebben gedaan. Mijn verhaal begint 21 jaar geleden. Langzaam doe ik mijn ogen open, en ik kijk verbaast om me heen. W...
29
43
Public

Wie haalt vandaag de trekker over

Wat is de trigger die jou vandaag tot handelen aanzet. Wat is de trigger die jou vandaag je laat voelen zoals jij je voelt.Innerlijke stemmen. Velen van ons noemen het gedachten en zijn zich niet bewust van de invloed die ze hebben in ons dagelijks leven. Ja, naar welke stemmen luister jij vandaag? We hebben zo veel namen voor d...
24
20
Public

Stemmen horen, wat zijn deze stemmen

Steeds vaker horen we van mensen dat ze stemmen horen. Dit kunnen zowel op een fysieke manier zijn, of als gedachten. Wat zijn nu deze stemmen, en waar komen ze vandaan. Deel persoonlijkheden: Ieder mens heeft deel persoonlijkheden. De baby, de peuter, de kleuter, het schoolkind, de puber, de adolescent en de jong volwassenen. H...
41
3
Public