Griekse Goden.

De Grieken hadden enorm veel goden voor allerlei zaken. In deze tijd merken wij daar nog steeds veel van door alle mythen die ontstaan zijn rondom deze goden. Waarom geloofden de oude Grieken in goden? Hoe komt het, dat gisteren de zon scheen en het vandaag regent? Wat is er eigenlijk aan de hand, als er onweer losbarst? Waardoo...
6
12
Public

Spreekbeurt Lijger (slides).

Deze spreekbeurt ging vergezeld met slides gemaakt in Powerpoint. Je hebt hierdoor een draaiboekje wat je kunt gebruiken. Dit was een spreekbeurt in Groep 8, vandaar dat niet alles meer in uitgeschreven. Je zult dus zelf ook nog echt aan de slag moeten!
3
1
Public

Boekenbeurt Ronja de Roversdochter (slides).

Deze boekenbeurt ging vergezeld met slides gemaakt in Powerpoint. Je hebt hierdoor een draaiboekje wat je kunt gebruiken.
6
1
Public

Spreekbeurt Paardrijden.

Spreekbeurt over PAARDRIJDEN. Inleiding Hallo jongens en meisjes. Ik doe mijn spreekbeurt over paardrijden, omdat ik zelf op paardrijden zit en het erg leuk is om te doen. Ik leer erg veel over paarden en hun verzorging. Ik vind het leuk om een paard te verzorgen en daarna te gaan rijden. Inhoud, hoe is mijn spreekbeurt opgebouw...
13
6
Public

Werkstuk Zintuigen.

Zintuigen Inleiding. Ik heb mijn werkstuk gemaakt over zintuigen. Dit onderwerp heb ik gekozen, omdat ik het erg interessant vind. Ik wilde er dus meer over weten. Het is een uitdaging om dat met iemand te delen. Zintuigen zijn leuk en heel kostbaar. Hopelijk ga je dit onderwerp ook boeiend vinden. Ik wens je veel plezier tijden...
6
4
Public