Begin van de dag

Begin van de dag... Als ik mijn dag begin Is het eerste wat ik zie Mijn kleine honden vriendin. Twee ogen als kralen Kijken me aan En doen me laten stralen Ik kijk naar mijn hond Er vormt zich vanzelf een glimlach Op mijn mond. Vandaar dat mijn dag Elke ochtend weer begint met een lach... *S.p...
21
7
Public

Een mooie gift

Een mooie gift Vandaag liet een mooie gift mij doen stralen de hele dag Stond er op mijn gezicht een lach. De gift een prachtig schilderij gemaakt door mijn kleine zus. Ik blijf er naar kijken betoverend mooi Voor haar dan ook een dikke kus *S.p...*
21
6
Public

Skyla is mijn naam

Skyla is mijn naam 14 september 2010 kwam ik ter wereld samen met mijn 2 broertjes en 2 zusjes. We zijn een vijfling, hebben samen 20 pootjes, 10 oren en 5 staarten. Wij zijn blind geboren en hebben de eerste 2 weken van ons leven in het donker doorgebracht dicht bij elkaar. Onze wereld was in die 2 weken erg klein en hadden all...
17
12
Public

Plazilla is weer ontwaakt

plazilla is weer ontwaakt Zondag ochtend, heerlijk wakker geworden uit een nacht van mooie dromen. Mijn ogen zijn open maar mijn dromen niet weg. Nog maar net wakker en besluit mijn dromen in een artikel te verwerken. Heerlijk wakker worden zo met een bak koffie en een peuk achter mijn pc, waar de woorden uit mijn handen komen v...
8
2
Public