Virtuele vriendschap

Virtuele vrienschap Voorzichtig begin Een vrolijk makend bericht Slechts een glimlach Een verder contact Speels en met weinig inhoud Alleen maar lachen Een serieus gesprek Begrip ontwikkelt zich steels Behoedzaam tastend Elkaar aanvoelen Het masker wordt nu doelloos Alle schroom verdwijnt Achter de schermen Waar samen wordt gefl...
20
22
Public

Will you still love me tomorrow

Will you still love me tomorrow Een mooie avond Slechts voor ons beide bedoeld Wereld vol stilte Wijn die flonkert Om jouw lippen te zoeten Het rood accentueert Ogen die glanzen Een belofte zo intens leesbaar Met passie gevuld Een vluchtig gebaar Dat ik je mag vasthouden Speels maar voorzichtig Woorden in fluister Vol van begeer...
20
20
Public

Jij

Jij Ieder woord van jou Wordt geproefd in gedachten En niet vergeten Ogen die spreken Probeer ik steeds te verstaan Echt te begrijpen Het kleinste gebaar Zal ik trachten te lezen Snel te doorgronden Lach om je lippen Wil ik gauw ontraadselen De reden kennen Vloeiende tranen Mogen mij niet verwarren Jouw pijn navoelen Alles wil i...
17
12
Public

Afscheid

Afscheid Donkere wolken Werden door jou verdreven Met een glimlach Slapeloos dolen Kwam plots tot een einde Door jouw woorden Zwarte gedachten Maakten geen enkele kans Als jij ging lachen Zinloos gepieker Verdween zonder problemen Zodra jij er was Duistere toekomst Ging over in mooie dromen Als ik aan jou dacht Het duurde maar k...
17
13
Public

Mijn muze

Omdat ik je mis Dagen van weleer Toen jij altijd bij me was Ook in gedachten Woorden kwamen snel Toen jij mij inspireerde Zachtjes tot me sprak Geen wolk aan de lucht Omdat jij mij trouw zou zijn Mij vergezelde Jouw schoonheid zag ik Maar vergat die te prijzen En te waarderen En jij verdween snel Gelijk die vluchtige droom In he...
20
23
Public

Love hurts

Love hurts Mooier dan de zon Doch schroeiend in haar felheid Tot slechts as resteert Mooier dan de lucht Tot vele donderwolken Slechts onheil brengen Mooier dan een bloem Bezaaid met vele doornen Bloed dat zal vloeien Mooier dan een lied Maar met schrille akkoorden En stilte die volgt Mooier dan de zee Schoonheid met zoveel geva...
15
21
Public

Mooi als de natuur

Vrouwen Dieper dan de zee Vol met mooie mysteries Om te ontdekken Zachter zelfs dan sneeuw Als liefkozende gestreel Haar doen spinnen Triester dan regen Als de tranen gaan stromen Verdriet wordt geuit Woester dan onweer Als de ogen bliksemen Zwart zijn van woede Warmer dan de zon Als de liefde het hart raakt Het vuur fel ontbran...
13
17
Public

Een zomerse dag

Zomerse dag Een zomerse dag Glimlach bij het ontwaken De zon lacht terug De buitenlucht roept De wereld zo vol van kleur De hemel stralend Vrolijke mensen Zorgen lijken te vervliegen Een groet wordt gemeend Het geurige gras Waar wij een plaatsje vinden Ontspannen liggen IJs om te delen Als jij mij plagend uitdaagt Een hap te nem...
11
21
Public

Jouw stem

Jouw stem Als de sneeuw dwarrelt Bijna onhoorbaar zo stil Toch hoor ik jouw stem Als de wind fluistert En bladeren doet praten Steeds hoor ik jouw stem Als de zee kabbelt Woordjes lijkt te lispelen Daar hoor ik jouw stem Als volgels fluiten Hun liefde verkondigen Weer hoor ik jouw stem Als de regen valt Met een lieflijk getinkel...
12
19
Public