Gestolen schilderijen bij elkaar

Toen ik op tv zag dat er al jaren geleden , in 2012 mooie werken gestolen waren, en die nog steeds zoek waren besloot ik om ze te gaan schilderen en verenigen in een uniek schilderij. De gestolen schilderijen (2012.) Ondertussen heb ik mijn schilderij aangeboden als gift bij de kunsthal in Rotterdam. ----------------------------...
7
13
Public

Josh, mijn 2 kleinste schilderijen O - Ren uit Kill Bill en Lost in the Sahara

Een keer had ik blauwe verf over en begon met als voorbeeld "De dodelijke japanse vechtster. "O-Ren". Het schilderij gaf ik een eigen invulling. Ik wil nooit als een foto schilderen want dan kan ik beter een foto maken. Al zal ik bij deze 2 best nog een paar streken bij kunnen zetten. Het schilderij noem ik naar het karakter "O-...
3
5
Public

Wonderkind van 2 jaar

Wonderkind van 2 jaar Of in ieder geval een kunstzinnige aanleg Net zoals ikzelf is ook mijn zus creatief, nu blijkt haar dochter ook creatief te zijn. Zij maakte deze 2 flessen een stuk leuker Ik vond ze heel mooi en aardig en ze staan als decoratie bij mijn zus. De dochter (mijn nichtje) van mijn zus heeft een zoontje " Timo "...
12
8
Public

Zeldzame kunst, als kunstenaar geboren

Ontwikkeling tot beter kunstenaar , beeldhouwwerk en mijn eerste tien schilderijen. Josh Als kunstenaar geboren. Men weet intussen dat kunstenaars vaak arm blijven , hun kunst wordt na hun dood pas meer waard omdat het dan zeldzamer zou zijn , de kunstenaar kan er niet meer maken .. wat een onzin, en is dat eerlijk? Nou ik kan j...
12
13
Public

Een Speciaal houtsnijwerk door Josh Want zij gelooft in mij

Mijn lieve moeder heeft me gemotiveerd om dit houtsnijwerk te maken. Door haar geloof in "de Heilige Maria". Ze bad altijd tot haar en was enorm onder de indruk van een beeld van de Heilige.Maria die haar zoon net van het kruis had gehaald. De moederliefde die uitstraalde van het beeld roerde haar enorm. Haar geloof in mij , dat...
8
4
Public

Mooie creatieve werken ,beeldhouwen en schilderkunst

kunst van Josh , beeld van serpentijnsteen ,- en schilderijen Twee van mijn Hobby `s : Beeldhouwen en Schilderen. voltooide werken. Telkens begin ik weer aan wat nieuws , houtsnijwerk , een schilderij , nog een en meer , mijn Eerste beeldhouwwerk uit serpentijnsteen , tekeningen , Encaustic , alles heeft mijn interesse , ik houd...
13
9
Public

Stripfiguren en portretten tekenen

Tekenen is een aanrader, net als Encaustic geeft tekenen een soort van rust als je geconcentreerd bezig bent. Teken elke dag om snel vorderingen te maken In de tweede week van mijn artistieke explosie ging ik me meer richten op portretten, ik heb toen helaas niet opgetekend waar ik een tekening vandaan had volgens mij kwam teken...
8
8
Public

De duurste schilderijen - en het wereld beroemdste schilderij

De duurste Kunstwerken van beroemde Schilders, een nieuwe visie, Het bekendste en het wereld beroemdste schilderij. 5 fragmenten verenigd in een schilderij Geschilderd door Josh Inleiding. De duurste schilderijen en de waarde die men heeft toegekend heeft zijn ongekend hoog. fragment: fragmenta exclusiv copyright Josh In aflopen...
11
7
Public

Mijn Beeldhouwwerk en kunstige beelden uit Zimbabwe

Met een workshop beeldhouwen verbreedde ik mijn kennis en kunnen, Maar ik wil jullie ook mooie beelden laten zien zoals mensen in Zimbabwe de kunst beoefenen. Kunst uit Zimbabwe Regelmatig kwam ik door Nederasselt , een klein dorpje net boven de Maasbrug , De John S. Thompson Brug ( in regenboogkleuren geschilderd ) bij Grave wa...
6
7
Public