Tinus en Truus dialect uut un stukske brabant. de w.c.

Dialect uut Brabant Boer Tinus "Mag ik mien effe veurstelle, Ik ben Tinus ,alwèr 62 joar. Ik waar mun helle lève al boer en zal dat ok áltied wel blieve. En Trui des is mien vrouw." (Vrije vertaling) "Mag ik mij even voorstellen , Ik ben Tinus alweer 62 jaar oud . Ik was mijn hele leven al boer en zal dat ook altijd wel blijv...
11
4
Public

Tinus en Truus dialect uut un stukske brabant. Vergeetachtig

Brabants dialect Vrije vertaling ! Tinus en Truus Vergeetachtigheid `Tinus, gut us noar de visboer en hoalt unne lekkere gebakke vis vur mien en pak zelf ok wà.` `Tinus ga eens naar de visboer en haal een lekkere gebakken vis voor mij , en neem zelf ook iets.` "Joa Trui des goet . ik goaj subiet." "Ja Truus dat is goed ik ga di...
2
0
Public

Tinus en Truus Kunstmatige inseminatie

Tinus en Truus Kunstmatige inseminatie "Het vèrke moet gedekt wòrre Trui màr we hebben gèn goeie beer" "Het varken moet gedekt worden Truus,maar we hebben geen goede beer". (mannelijk varken) `Nou, dè dû de dan màr mòòi zelf.` `Welnu, dat doe je dan maar lekker zelf.` "Mòòi nie , ik he iemes loate komme van den k.I. D...
7
4
Public