Lekker ongegeneerd roddelen.

Dat ga ik vandaag eens lekker doen, ongegeneerd roddelen. Vrouwen mogen er dan patent op hebben, maar mannen kunnen er ook wat van. Zet een paar van die oude knuppels bij elkaar en binnen vijf minuten is de eerste roddel begonnen. Meestal over dorpsgenoten die er zelf niet bij zijn. Je weet wel, die ene……. In ons dorp, waar ...
16
18
Public

Roddels uit de toekomst!

Ja ja... ik zou PT niet zijn als ik iets lekkers voor het laatst bewaar. Pt'tje observeert vooral, maar hierbij niet zeggend dat er dan geen schepping is van een overheerlijk bolletje ijs gevuld met roddels. En daar PT een Waterman (vrouw) is, kijkt ze niet in het verleden, noch het heden, maar ziet ze al dingen in het toekomst ...

Oké ik roddel even mee

Vandaag heb ik dan toch maar besloten om het jullie te vertellen. Van huis uit ben ik echt geen roddelaar, maar deze is toch wel heel bijzonder. Ik ben namelijk geadopteerd. Nu stond ik al langer op de adoptielijst, en ben op proef ook op verschillende adressen geweest. Maar omdat ik me daar niet op mijn plaats voelde heb ik er ...
33
9
Public

En nu?

en nu? Ik liet haar zoveel mogelijk praten vanmiddag. Ik luisterde ... Ik hoorde haar aan, kon alles nog verstaan en begrijpen ook. Ik kan niet meer Jack, ik heb het weer te pakken. Ik was even weg dat weet je… Misschien wil ik alle schade wel tegelijk inhalen, wat denk jij ? Haar mooie ogen keken mij aan… Ik weet het niet m...
75
48
Public

Roddelen met een knipoog.

Tja, ik heb mij nu eenmaal aangemeld voor de Zilla ''Roddelt u mee?', dus moet ik ook een bijdrage leveren. Nu ben ik niet bepaald een persoon die zich met roddelen bezig houdt, dat ligt niet in mijn aard. Ik roddel niet over mijn schizofrene buren en ik zal niet makkelijk een klootzak uitschelden (oeps). Ik roddel ook niet over...
39
26
Public

De definitie van roddelen

Prachtige zilla van Doortje. Er wordt wat afgeroddeld, het lijkt mensen eigen. Via het alfabet probeer ik het duidelijk te maken. Wat is roddelen precies? Je zegt A, maar hij hoort B Je overdrijft C, maar hij denkt D Je lacht om E, maar hij buldert F Je verzint G, maar hij fantaseert H Je verdraait I, maar hij draait Jee terug W...
42
32
Public

Dit gaat echt nergens over, maar ik moet het ff kwijt

Psttt, Ze is verliefd op Paul Nicholson, Op deze regenachtige avond wil ik iets onthullen waarvan u steil achterover zal slaan. Helaas, ik moet zachtjes fluisteren anders hoort ze ons. Bezopen gewoon, bijna zestig jaar en ze is gisterenavond gevallen voor de 32 jarige darter Paul Nicholson. U kent hem niet, als u niet van darten...
21
14
Public

Lekker even roddelen over Vandollum, wie is zij?

Lekker even roddelen over Vandollum, wie is zij ? Roddel is een ijdele praat hebben over iemand zijn persoon of je in privé zaken van iemand anders bemoeien. Dame Blanche is iemand die weigert normaliter om te roddelen omdat jet jou als persoon niks brengt. Nu ben ik hier een nieuweling op Plazilla en laat me nog wel eens uitda...
39
28
Public

Roddelen, info voor het dubbeltje op de eerste Roww...

Dat roddelen wat anders is dan het op een slede van de berg afglijden, is een understatement. Toch beweegt er zich een danig diepduister potsierlijk persoon door de bergen lees- en schrijfwerk van het Plazilliaanse hooggebergte. Al rodelend laveert de superbe superman door en door, tot aan het spreekwoordelijke gaatje. Maar… g...