Ik neem mijn woorden terug

Ik neem mijn woorden terug Ik had ze nooit mogen zeggen Ik zat verkeerd Probeerde het nog uit te leggen Ik neem mijn woorden terug Ik meende ze niet Weet dat het wel zo klonk Hoop dat jij dat zo ziet Ik neem mijn woorden terug Ik hou echt niet van jou Bij de eerste de beste problemen Liet jij mij staan in de kou @Rianne's gedich...

Mag ik jou wat vragen

Mag ik jou iets vragen En antwoord je dan Ben jij wel gelukkig En wat vind jij ervan Mag ik jou iets vragen Wat vind jij van je leven Zijn er nog dingen Die je anderen wil meegeven Mag ik jou iets vragen Hoe ziet jouw toekomst eruit Heb je nog steeds dromen En spreek je die uit luid Mag ik jou iets vragen Hoe sta jij in het leve...

Ben ik hier juist?

Krijg ik hier n ander lichaam Ben ik hier in de juiste zaak Want het komt niet vaak voor hoor Dat ik dit mee maak Mag ik hier iets uitzoeken Een heel nieuw lijf misschien En ooooh mag ik dan ook nieuwe ogen Die het wel goed doen en alles weer zien Mag het eentje zijn zonder pijntjes Dat lijkt me toch zo fijn Weer een lijf zonder...

Help, ik word ouder

Help, ik krijg rimpels daar had ik niet om gevraagd dit hadden we niet afgesproken of heb ik de natuur uitgedaagd Help, ik zie grijze haren wie heeft dit weer bedacht ik had overal op gerekent maar dit nog niet verwacht Help, ik word ouder ach, het hoort er allemaal wel bij en zolang we verder nog gezond zijn ben ik weer helemaa...

Ik neem rust

Ik ben boos en teleurgesteld In mezelf en in anderen Maar hoe ik het ook wend of keer Ik kan er toch niets aan veranderen Ik was verdrietig en voelde me alleen Gewoon eenzaam en verlaten Begon de mensen om me heen Maar vooral mezelf te haten Nu neem ik mijn rust Werk aan mijn eigen gemoedsrust Geef toe aan mijn problemen Krijg l...

Ik zonder me af

Ik zonder me af neem voor mezelf wat tijd lang geleden alweer dingen die ik steeds vermijd ik neem tijd voor mezelf even geen social media meer genoeg stof om na te denken genoeg pijn en hartzeer ik zonder me af geef me tijd en meer zoveel dingen nog onopgelost voor nu even niets meer

Vervlogen dromen

Vervlogen dromen Ze kwamen toch nooit uit Steeds weer problemen Waar je op stuit Gedroomde dromen Voor mooiere tijden Voor ons allemaal Het valt niet te vermijden Nieuwe dromen Opnieuw weer in gedachten Waarom ook niet In het leven te verwachten @Rianne's dromen

Het is hopeloos

Het is hopeloos Ik zie geen oplossing meer Elke keer zak ik verder weg Hoe hard ik ook probeer Het is hopeloos Ik zou niet meer weten hoe Steeds opnieuw gebeurd er iets Maakt niet uit wat ik doe Het is hopeloos Een oplossing zie ik niet Het enige wat ik nu nog wil Is alleen zijn met mijn verdriet @Rianne's gedichten

Valentijns dag

Valentijnsdag is een dag Om niet te vergeten Want dan mag je iemand bewonderen Zonder dat ze weten hoe we heten Een bijzondere dag Voor jou en mij Een heerlijke dag Vol gevoelens erbij Valentijnsdag De dag kleurt rood Dan zeg je tegen iemand: "Ik hou van jou, tot aan mijn dood" Geniet volop Van al die kleine dingen in het leven ...