Review van Hotel Dogana in Sirmione, Italië; lekker eten, maar oude meuk in horrorkamer!

Mijn lieve eega en ik zijn ontzettend verliefd op Italië. Dat zijn we al sinds onze eerste vakantie naar dat land, zo’n drie jaar geleden. Inmiddels beleefden we dit jaar onze vierde vakantie in het land van de olijfolie, wijnen, bergen, meren, natuur en roemruchte historie. En een beleving was het! Lidl We waren eigenlijk ni...
3
0
Public

Review van A la Chef chefkok aan huis, een culinaire verwennerij

Review van A la Chef, chefkok aan huis; een culinaire verwennerij! Ik ken de culinaire ondernemer, Mathieu, al wat langer. Ik wist dus al dat hij een gedreven kok is die graag in contact is met zijn omgeving. Toch had ik eigenlijk nog nooit een maaltijd van hem geproefd. Toen ik voor de verjaardag van vrouwe Ragasto een leuke ve...
2
3
Public