Heksenkaas met Chili. Lekkere recepten

Omdat ik altijd alles zelf wil maken, heb ik dit recept gebaseerd op de echte heksenkaas chili-koriander. Zelf maken is natuurlijk lekkerd, goedkoper én gezonder! Je kan de verhoudingen in dit recept natuurlijk aanpassen naar eigen smaak. Wat heb je nodig? 30 gram prei 1 bakje a 150 gram kruidenkaas ( de goedkoopste is prima) 3...
0
0
Public

Mini appelkruimel taartjes - recept- makkelijk en snel

Omdat ik dol ben op appeltaart, maar ik dit vaak te veel werk vind om een hele taart te maken, maak ik vaak deze mini appelkruimel taartjes. Dit recept is makkelijk, snel en goedkoop! Wat heb je nodig? Muffin bakvorm Ingredienten - 1a2 appels - Rozijnen - Suiker - Kaneel - 2 plakjes bladerdeeg (voor de bodem) Deeg: - 40 gr. suik...
2
0
Public

Aardappelgratin recept - snel en lekker!

Deze lekkere tip kwam ik tegen op Pinterest. Normaal gesproken maak ik een hele bak met aardappel gratin ,maar omdat we maar met ons tweeen zijn, is dit veel te veel! In deze muffin bakvorm kan smaak de gratin net zo lekker, en is nog snel klaar ook! Ingredienten: - 3 grote aardappels - 1 ei - Klein bekertje room - Geraspte kaas...
0
0
Public