Leuke raadsels

Hieronder een aantal leuke raadsels. De antwoorden kun je onderaan de pagina vinden. Raadsels: 1. Wat heeft heeft 2 hoofden, zes benen en 1 staart. 2. Ik ging naar de markt met zes zeven en acht koeien, dan verkoop ik er 2, hoeveel heb ik er over? 3. Wat gaat de hele wereld rond maar blijft altijd in een hoekje ? 4. Ik ging de b...
12
1
Public

Mop: In het vliegtuig naar Barcelona

Ik zat in het vliegtuig naar Barcelona, lekker in de business class ! Er komt een blonde dame aanlopen en die ploft naast me neer. Ze vraagt me ''Hoe werkt dit?'' ''Hoe werkt wat?'' vraag ik. ''Ik heb een ticket voor de economy class, maar vind het hier beter, hoe werkt het met eten enzo hier?'' antwoord de blonde dame. Een stew...
11
2
Public

Leuk mopje, Nederlanders en Belgen

Een leuk mopje wat ik even wil delen. En ja, ik had als Nederlander de rollen in dit mopje kunnen omdraaien maar ik kom maar eens op voor de Belgen ;) Drie Belgen en drie Nederlanders gaan samen met de trein op stap. De drie Nederlanders kopen elk een ticket aan het loket. De drie Belgen kopen samen maar één ticket. De Nederla...
11
2
Public

Voor de 4de keer trouwen

Komt een vrouw bij de dokter en zegt: ''Dokter, ik had graag dat u me vanonder eens goed onderzoekt. Ik ga namelijk morgen voor de vierde keer trouwen en wil dat alles in orde is." "Ga daar maar liggen dan onderzoek ik u even." zegt de dokter. Na even gekeken te hebben zegt de dokter: "Weet u wel zeker dat u voor de vierde keer ...
19
4
Public

Puzzeltje: Waar kan dit over gaan?

Een man loopt een doe het zelf zaak binnen. "Hoeveel kost een van deze?", vraagt hij aan de winkelier. "25 cent", antwoordt de winkelier. De man vraagt: "Hoeveel is het voor 28?" "50 cent." Verbaasd vraagt de man: "Hoeveel is het dan voor 256?" "Nou slechts 75 cent." De man: "Ok, maar hoeveel voor 1024?" De winkelier zegt: "1024...
0
0
Public

Leuke raadseltjes

Hieronder een aantal leuke raadsels, de antwoorden staan onderaan de pagina. 1. Een zwerver verzamelt sigaretten van de grond, want van 6 sigaretten die mensen hebben weggegeooit kan hij weer 1 nieuwe sigaret maken. Hoeveel sigaretten kan hij maken als hij 36 sigaretten op de grond vindt? 2. Welke letter moet op de punten worden...
3
1
Public

Leuke moppen over de dokter

Deze moppen moest ik gewoon even delen met jullie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik in ieder geval wel ;) Viola Holt komt bij de dokter. "U wilt zeker weer afvallen?" vraagt de dokter. "Nee, dat is het niet," zegt Viola, "ik wil mijn borsten laten vergroten. Maar ik wil geen siliconen, want daar hoor ik de laatste tijd zul...
13
2
Public

Denken, denken en nog meer denken

Het opgeven van raadsels is altijd en overal een vorm van ontspanning geweest. Hier een aantal leuke doordenkers !! Denk goed na de antwoorden vind je onderin. 1. Bekijk de onderstaande rijen met getallen en probeer te achterhalen welk getal er op de volgende rij komt. 1 11 21 1211 111221 312211 13112221 ... 2. Een fles wijn en ...
3
4
Public

Een aantal leuke moppen

Hier lees je een aantal moppen die ik wou delen met jullie !! Oma heeft zin in een ijsje. Opa biedt heel lief aan om dat te halen. Wat voor ijsje ze dan wil. “Een bolletje vanille, chocolade en aardbei. Zal ik het even opschrijven?” Vraagt ze lief. Nee, hoeft echt niet. “Echt niet?” “Nee, echt niet.” Hij hield bij ho...
6
6
Public