Mijn jeugdverhaal: ''Ik was altijd een nerd, werd gepest maar niemand die dat nu zal geloven''

Ik werd 13 jaar in het jaar 2000 (Exact 15 jaar geleden) en was altijd al een buitenbeentje in de klas. Maar vanaf het jaar 2000 zouden de pesterijen en tereur nog erger worden. Het was alsof iedereen mij haatte en ik was doodbang voor mijn aso leeftijdsgenoten en de iets oudere pestkoppen. Ik baalde ook toen ik naar de orthodon...
4
3
Public

Het gevoel dat alles even tegen zit..

Alles wat ik mee maak wil ik het liefst van me afschrijven. Alle verhalen gooi ik in het openbaar… Read and Enjoy! Wie kent het gevoel niet? Er zitten een aantal dingen tegen. Je bent afgewezen door je vrienden die gaan iets leuks doen waar jij dit keer niet bij bent. Ja maar de groep is al compleet. Helaas we gaan vanavond me...
3
4
Public

Creepy Mysterie: Paranormale Getallen

Heb jij ook wel is dat je iedere keer op hetzelfde tijdstip s'nachts wakker wordt? Misschien in je eigen huis of op een bepaalde locatie om bijvoorbeeld 3:33. Of iedere keer als je op de klokt kijkt getallen ziet als 01:01, 11:11, 12:12, 13:13, 22:22 enz... Zo regelmatig dat het bijna geen toeval meer lijkt te zijn. Veel mensen ...
4
5
Public

Mijn oude jaars dilemma's ingeruild voor nieuw geluk

Sommige gebeurtenissen zijn zo heftig dat je ze snel verdringt. Maar er is een levensgebeurtenis die mij ondanks dat ik opnieuw geluk heb gevonden zelfs nog bij blijft achtervolgen in mijn dromen. Dit is een slepende obsessieve verliefdheid die bijna twee jaar stand hield. Eindelijk voel ik me sinds september 2014 verlost en ik ...
2
2
Public

Over het geheel gezien ''De mensheid is slecht''

Decenia lang zien we dagelijks onophoudend slecht nieuws, op TV, de radio, en op internet. Zoals we allemaal gewend zijn horen we dagelijks nieuws over moorden, geweld, overvallen, verkrachtingen, pesterijen, oorlogen, terrorisme enz. enz. Negativiteit in de wereld komt nog altijd even veel voor en daarover wordt meer gediscusse...
3
1
Public

Een leven met MCDD (Multiple Complex Developmental Disorder) Gewoon een beetje ''anders''

Wat is MCDD? MCDD is een Meervoudige Ontwikkelingsstoornis. Je kunt het een aanverwant noemen van PDD-NOS (Pervasieve ontwikkelingsstoornis) En dat is weer een aanverwant aan autisme. Zo zijn er meerdere stoornissen wat men aan ''autisme'' kan linken. Mensen denken in het algemeen bij het woord autisme of een aanverwant daarvan ...
2
3
Public

Jaloezie soms een tikkeltje te ver...

Ik denk dat iedereen het nare gevoel wel kent, Jaloezie. Heeft je vriendin een supermooie man aan de haak geslagen en wou jij hem eigenlijk hebben? Jij doet er alles aan om hem van haar af te pakken..... Heeft de man van je dromen duidelijk laten weten dat hij niks ziet in jou maar gaat wel een relatie aan met een andere meid? J...
4
4
Public