Heeft schrijven nog zin?

Beste allemaal, Een aantal jaren terug was ik hier vrijwel iedere dag te vinden. Na de invoering van de laatste Plazilla, krijg ik vrijwel geen inkomsten meer binnen (tussen de 10 en 40 cent per dag). Heel jammer natuurlijk. Ik vraag me af of het bij jullie anders is en of het plaatsen van video's wellicht meer oplevert? Alvast ...
12
32
Public

Google adsense; pageviews blijven op 0 staan

De afgelopen jaren heb ik mijn advertentie-inkomsten geregeld via Google Adsense. Zeer interessant tot circa augustus 2014. De inkomsten zijn vanaf toen ongeveer gehalveerd. Toch kwam er gelukkig iedere dag nog een paar euro binnendruppelen... tot 5 januari jl. Vanaf die dag geen cent meer! Pageviews Ik ontdekte dat mijn pagevie...
6
19
Public

Inkomsten en aantal bezoekers Plazilla gehalveerd

Omdat ik niet exact weet waar ik deze melding kan plaatsen, doe ik het maar even zo. Sinds ca. drie weken valt het me op dat het aantal bezoekers dat via Google mijn site bezoekt met meer dan de helft is gehalveerd. Ook mijn inkomsten (waar ik zeer tevreden over was) zijn behoorlijk gedaald (alle artikelen via Adsense). Zijn er ...
13
10
Public

Plazilla; vragen over het nieuwe Plazilla

Beste collega-schrijvers, Omdat ik hier helaas niet meer zo heel vaak ben, heb ik waarschijnlijk iets gemist. Ik weet dat er begin maart nog een soort van vragenforum was, echter nu vind ik nergens meer een forum en ik heb toch wel een paar vragen waar ik niet uitkom. Of een artikel dan de beste manier is om ze hier te plaatsen ...
4
3
Public

Yes...408,47 Xpoints in twee maanden

Vandaag is het (mits ik dit artikel voor 24.00 uur plaats) precies twee maanden geleden dat ik mij aanmeldde bij Xead. Vandaag heb ik 40 euro verdiend! Op 22 maart jl., Ik was toen 4 dagen bij XEAD, schreef ik dat ik mijn eerste Xpoints had verdiend. Amper 20 cent, maar dolgelukkig was ik ermee. Voor mij een duwtje in de rug. Va...
89
73
Public

Yes mijn eerste 100 Xpoints zijn binnen!

Sinds 18 maart ben ik zwaar verslaafd aan XEAD en vandaag bereikte ik mijn eerste doel: 100 XPoints (om precies te zijn 112,23 XPoints).... Het allereerste ‘artikeltje’ dat ik hier plaatste, was een recept van Tiramisu zonder eieren. Ik kreeg drie duimen, het werd vier keer gelezen door XEAD'ers en in totaal is het nu 145 ke...
52
51
Public

Gaat dit wel de goede kant op?

Op 22 maart jl. schreef ik heel enthousiast over mijn eerste klik van 0,40 eurocent bij Xead. Blij als een kind was ik. Zet de tendens zich voort? De eerste reacties stroomden al snel binnen. Deze varieerden van ‘Ga zo door’ tot ‘Leuk artikel, duim!" en nog veel meer…Ook werd ik gelijk gecorrigeerd door een aantal oplett...
17
14
Public

Hoe blij kun je zijn met 40 eurocent!

Yes!! Vijf dagen bij Xead en mijn eerste Xpoint binnen.... Mijn aanmelding bij Xead Vijf dagen geleden meldde ik mij, enigszins gefrustreerd, bij Xead aan. Ik had al een aantal artikeltjes geplaatst bij een andere populaire schrijfsite waarvoor ik me tevens moest aanmelden bij Google Adsense. Hoewel ik alles exact volgens de reg...
46
39
Public

Tweehonderd! Een getal om even bij stil te staan…

foto: Agnes (Ameland 2011) bewerkt met Picmonkey.comVandaag schrijf ik mijn 200ste artikel bij Plazilla (voorheen Xead); vijf maanden lang heb ik bijna dagelijks geschreven…Wanneer het allemaal begon Op 18 maart jl. schreef ik mijn eerste artikel. Best lastig om er tussen te komen en om ‘op te vallen’ tussen de reeds geves...
47
22
Public