Een nieuw project. De volle en super maan geven mij weer creativiteit. De schets klopt niet in verhouding maar dat gaat goed komen :)

Reacties (13) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
zeker !!
dit komt helemaal goed, het wordt mooi!
Dit wordt heel mooi.
Binnenkort ga ik een cursus modern schilderen volgen. Ook ik heb nog nooit geschilderd, dus het lijkt me een hele uitdaging.
Zo te zien gebruik je verschillende technieken?
Ga zo door!:)
Oooh dat klinkt leuk :D

Ik gebruik hierin enkel acryl verf. Een dik jaar geleden eens een hele mooie doos/koffer gekocht met vele kleuren en penselen en etc. maar er eigenlijk nooit wat mee gedaan. Ik ben meer van de potlood tekeningen omdat je daarin meer precies kan zijn. Ik ben meer een precisie kunstenares :P Bij mij moeten lijnen gewoon precies op de juiste plek staan en dat iets wat ik met schilderen maar niet voor elkaar krijg. Een penseel is namelijk niet zo lijn vast als een potlood :)

De laatste twee dagen kreeg ik behoefte aan een vrolijke noot en ik geef de maan de schuld :P Ik wou iets maken met felle vrolijke kleuren en dikke vrolijke dames. Die cabrio wat er in zit nu zat niet in de planning maar spontaan ontstaan daar ik nu zelf een cabrio heb en schijnbaar iets teveel van in de ban ben :P

Ben erg benieuwd naar jouw cursus en hoop natuurlijk daar wat van te zien in de toekomst :)
Ik hou je zeer zeker op de hoogte. We maken volgens mij drie werkstukken in tien weken. Ach met een vlak ben je zo klaar, lol.
Oh dat gaat dus nog heel veel mooie artikelen opleveren.
Heel creatief en geloof dat ik het goed komen er al in zie, wat de maan aan gevoel bij creatieviteit mee kan geven prachtig
Yep dat gaat helemaal goed komen. -))
Ik hoop het althans :P

Ik heb nog nooit echt geschilderd als enkel getekend dus dit niet echt makkelijk voor mij :P
Het gaat je gewoon lukken. En bovendien mag je mij niet tegenspreken. -))
Eindelijk iemand die naar mij luistert. -))