Polo, topsport met flair.

P o l o Als ik aan Polo dacht dan dacht ik aan de prinsen William en Harry van Engeland, aan Argentiniƫ, aan Ralph Lauren met zijn modemerk "Polo", aan modieus gekleede vrouwen met een picknickmand met Champagne aan de rand van het veld, en een iedee van elite en stoere glamour. De prinsen William en Harry. Ook hun vader is een...
2
0
Public

Mijn paardentekeningen

Mijn paardentekeningen Nooit heb ik geweten dat ik paarden kon tekenen, of zo ie zo tekenen kon. Een jaar waardoor ik door hielspoor nogal slecht ter been was en aan huis gekluisterd was, heeft mij ertoe gebracht om "voor de grap" eens te proberen een paard te tekenen. Ik was al twee jaar met paarden bezig, voor die tijd en had ...
12
4
Public

Longeren, belangrijk onderdeel bij de training van een paard

Longeren, belangrijk onderdeel bij de training van een paard. Groei van het paard. Wat is longeren ? Je paard trainen door het circels om je heen laten lopen aan een touw, genaamd, de longe. Dit noemt men longeren. Het paard kan in stap, draf en galop gelongeerd worden. Een tweede hulpmiddel, naast de longe, is de longezweep, of...
0
0
Public