Lieve Mama!

Lieve Mama, Soms wou ik dat je hier was. Ik mis je verschrikkelijk. Misschien dat jij kon helpen met dit probleem. Ik heb gigantisch veel verdriet. Moet een meisje van 9 jaar loslaten en laten gaan naar wild vreemden tegen haar eigen wil in. Ik weet het allemaal niet meer. Heb zo mijn best gedaan en toch heb ik het weer niet ger...

Instanties maken kinderen kapot

Instanties maken kinderen kapot! Instanties maken kinderen kapot na dat wat ze hebben mee gemaakt. Een kind heeft zoveel mee gemaakt heeft zich niet normaal kunnen ontwikkelen en zat nu eindelijk op een plekje waar zij zich goed voelde. Ze woond niet meer bij haar ouders namelijk. Bij haar ouders wist ze niet anders dan geschree...

Dagje Sprookjeshof Met de kids

In de vakantie werdt het eens tijd dat wij een keer naar sprookjeshof gingen met de twee kids . Zo op een dag zijden wij van we gaan er heen en we zullen eens zien als de kids het ook leuk vonden . En ja hoor ze hebben genoten van de dag. Vooral onze prachtige dochter Charlene En voor onze zoon was er ook meer dan genoeg te doen...

Dag 2012 Hallo 2013

Dag 2012 kan ik nu zeggen op de laatste dag De laatste dag van 2012 Een jaar is voorbij gevlogen . Met mooie dingen en ook best veel elende 2012 kan ik vanaf vandaag dus helemaal afsluiten . Heb aan het einde van dit jaar ook punten gemaakt die ik aan de kant heb gezet. Als een jaar bijna voor bij is ga je na denken over veel di...

Plazilla moet vriendelijk en leuk blijven.

Plazilla moet vriendelijk en leuk blijven. Plazilla moet vriendelijk en leuk blijven voor iedereen . Nu is me een paar dingen opgevallen wat denk ik veel meer mensen minder leuk vinden . Veel commentaar van veel mensen op hoe de dingen geschreven worden . En tot de dag van vandaag zie ik dat toch steeds veel meer . Veel mensen w...
29
22
Public