Weer terug...

Terwijl vrouw met baard en worst het EuroVisie (what’s in a name?) wint, Dordrecht met verdwaasde blikken naar de Eredivisie strompelt, en ene Weert Gilders sterretjes uit vlagjes loopt te knippen, begeef ik me weer eens op het Plazilliaanse. Lang geleden? Mag ik dat zeggen? Ja. Dat mag ik zeggen. Ik zeg dat dan ook. Vijf zinn...
10
11
Public

Steun en toeverlaat...

Op de dagen dat ik werk, Of zelfs als ik vrij ben, Bent gij mijn steun en toeverlaat. Thuis, in de winkel, of in de kerk, Als ik loop, of ren, Gij houdt mij op de been. Als ik zit, maar vooral staat, Houdt gij voor mij de maat. Nimmer zal ik nog dolen, Want jullie, ja, jullie… gij zijt mijn steunzolen.

Boebelbuik, oh boebelbuik...

Oh.. Oh gij, Boebelbuik gij, Wat doet ge daar? Boebelbuik, vakantie Voorbij, ’t werk is weer Daar… Na vier weken rust, Na vier weken gelanterfanter, Zult ge moeten vertrekken, Oh gij, sujet van vet, gij…. Gaat hene, van daargene, Waar gij vandaan komt. Van lui land. Van niks. Vertrek. Keer Nooit Meer Terug.

Vrije interpretatie, vertel het wollig!

Het is duidelijk, dat er een vorm is van neerslag in de vorm van H2o, Ik zeg het U; het is duidelijk, dat er een vorm is van neerslag in de vorm van H2o, Het dakbedekking word behoorlijk vochtig. Dat geeft wel aan, dat het klimaatje buiten alles behalve zonnig is. Op een gegeven moment kwamen er twee heren aan gelopen, van de lu...

Sex schijnt niet goed te zijn…

Het is namelijk seks.
13
16
Public