Een engel voor al het leed

Een engel voor al het leed wat Parijs is aangedaan. Een engel voor de gecrashte vlucht uit Sharm el Sheikh Een engel om de nabestaanden over het pad te begeleiden van duisternis en rouw Een engel om iedereen te beschermen, en dat angst voorgoed mag verdwijnen Een engel om alle duivelaanbidders zoals tereurgroepen voorgoed te lat...
3
1
Public

Mijn Nubische Prins

In het zuiden van Egypte niet ver van Soedan leeft een goddelijke schoonheid aan die oevers van de Nijl. Nog in restjes van hun voorouders de ''Oude Egyptenaren'', de Nubiers. Een mooi oost Afrikaans volk met fijne gelaatstrekken. Het volk van Aswan. Hij en ik begrepen elkaar niet goed in het begin. Hij sprak de Nubische taal en...
4
4
Public

Droom: Verloren in de kosmos

Ik droom regelmatig en de dromen die ik onthoudt hebben voor mij een betekenis waarvan ik in het wakende leven (achteraf, soms maanden later) achter ben gekomen wat desbetreffende droom mij wou vertellen toen ik het droomde. Oja, dit was symbolisch voor een bepaalde gebeurtenis die echt gebeurde. Of ze geven me een helder inzich...
2
2
Public

Gedicht - Ronddolen in de tijd

Ik reiste door tijd en dagen gaan voorbij Opeens bleef ik steken op een punt en draait alles in een cirkel Alles lijkt opnieuw te gebeuren datgene waar ik bang voor was...... Ik wenste verbetering te zien en wacht nog altijd dat het negatieve omzet in het positieve Hetgene dat ik zo graag wil en daar wacht ik al zolang op. Ik wi...
0
0
Public

Gedicht: Boost van Geluk

Soms lijkt het alsof ik vlieg Door de snelheid gaat de adrenaline door mijn hart Er is geen ruimte meer voor angst Er is puur geluk, alles in de wereld zie ik door een roze bril Ik kan de hele wereld aan. Samen met hem, de exotische man van mijn dromen Ik zou wel 24/7 bij hem willen komen. Samen uit, samen genieten, samen ontspa...
0
0
Public

Gedicht: Liefde Sterker dan Ooit

Mijn hart staat soms in brand De angst om je te verliezen aan een ander blijft groot Soms ben ik als de dood Soms wil ik niet weten hoe je leven er nu voorstaat Ik vermijd social networks waar jij op staat Bang dat ik zie wat ik niet wil zien De rust keert terug als ik weet dat het anders ligt. Het zijn alleen mijn angsten Mijn ...
11
3
Public

Vogelvlucht ~ Alles Gaat Snel Voorbij

Dingen zijn soms voorbij voordat we er erg in hebben Ik sta op, douche en tut me op Dan pak ik de bus naar het dichtsbijzijnde treinstation Ik droom weg over iemand waar ik om geef Alles gaat voorbij met mijn gedachten starend in het niets Alles gaat zo snel als een trein die door het landschap sjeest Alsof ik zweef in vogelvluc...
6
1
Public

Visioenen van een geliefde die terugkeert.....

Wat vooraf ging.... Ik ben zo gek op hem. Maar omdat hij zich zich in zware moeilijkheden bevind is contact met hem tijdelijk niet mogelijk. Hij beloofte me als alles achter de rug is weer contact op te nemen. En als ik weer rust aan mijn hoofd zou hebben en mijn hele leven niet om hem zou draaien. We hadden een mooie tijd samen...
3
1
Public

Heimwee naar een ander leven

Heimwee naar een ander leven..... Ik trekte door de woestijn als een ontdekkingsreiziger Ik begon in het museum tussen oude schatten te zweven Alsof trofee's van een liefde uit mijn vorige leven Het vuur van een legende, een episch avontuur brandde in mijn hart Ik keek in gouden ogen die glommen als edelstenen Een schat van de a...
11
3
Public