In een moment gevangen...

Teveel gestredenTeveel geledenTeveel gebedenTeveel vermeden Als een spin door het leven banen Hangend aan een zijden draadje Volledig bewust zijnde van ons belangrijke levensmembranen Gevangen in een gouden zaadje Het ware leven tollend door mijn hoofd Strijdend met mijn groene zwaard Word mij enkel ellende beloofd Ver weg van m...

Vanuit een Vrouw Hart

Ik wou dat morgen niet morgen was Maar ''NU'' Even geen zorgen om ons dagelijkse abnormale gewas Of klink ik cru? Ik wil even blijven hangen in mijzelf Gewoon, het onbezorgde gevoel Niks te moeten en geborgen onder mijn eigen gewelf Wat meer heb ik als doel? Even geen mannelijke bom die over mij waakt Geen stem die mij opdringt ...

Ik heb een nare hobby

Eigenlijk is het best naar maar toch kan ik het niet laten. Het is voor mij vooral rustgevend en gedachten verleggend maar het bezorgd mij ook een adrenaline stoot en actie als ik het onbekende wat uit zicht is te pakken krijg. Het heeft een soort van fingerspitzengefühl. Je wacht, je wacht, en soms wacht je heel lang, maar als...

Wat te doen bij huismijt?

Ten eerste! Huismijt is een natuurlijk iets. Ze maken deel uit van ons overlevingscirkel. Ze ruimen dat op wat wij als mens en dier zijnde verliezen, namelijk huidschilfers. De natuur zit veel beter in elkaar dan wij als mens na kunnen bootsen in deze maatschappij zoals vuilnis verbranding. Mega slecht voor onze natuur. Al die d...

Chemtrails! Een feit of fabel?

Het gevaar van media is dat je soms meer dingen ziet en of volgt dan je lief is. Anderzijds kan het ook een pluspunt zijn omdat we meer gewaarworden van het geen er in de wereld gaande is. Ik herinner mij als kind nog dat ik graag op het gras lag en dat ik zoekende was naar figuren of vormen in wolken. We maakten er altijd een s...

Hoezo ons land racistisch?!

Ik kan jullie één ding vertellen, ik ben er ''KLAAR'' mee! Ik kan werkelijk het journaal niet meer zien want word er agressief van. Echt hoor! Echt agressief. Maar vooral boos dan. Turkije vind ons racistisch? Hoeveel Turken huizen wij? En hoeveel spreken daarvan onze taal? Hoeveel daarvan hebben niet meer gekregen als wij kri...

Witte Kerst word afgeschaft!

Ik bedoel maar, het is net zo discriminerend als Zwarte Piet. Ik wil nu echt niet gaan door lopen zeiken hier wat onze trouwe Zwarte piet betreft, maar echt, het moet niet gekker gaan worden hier in dit (#@%^&*$%#@) land. Witte Kerst kan echt niet meer! Het zal betekenen dat witte mensen oppergoden zijn. Dat zwarte mensen du...

De ''Mens'' mag eens bescheiden gaan worden!

Mensen denken dat ze het centrum zijn van het universum. Ze denken dat ze een belangrijke positie hebben. De wereld draait ook door zonder ons. Als we de pijp uitgaan, gaat alles gewoon door.” (Josè Mujica, de (armste) president van Urugauay) Die brave man heeft in zijn verleden niet veel goeds in zin gehad, maar toch vind ik...

''NEE'' voor een onafhankelijk Schotland! En nu?

Ik heb iets gelezen, heb iets vernomen door de krant en mijn Schotse vrienden, maar ik moet zeggen dat ik mij er niet echt in verdiept heb want het nieuws doet me niet zoveel. Maar toch doet mij dit iets. Het doet met mij iets van binnen, dus verwacht geen intellectueel schrijven van mij als enkel een gedachtegang. Eén Schotse ...