De upgrade naar hogere trillingsfrequentie

Iedereen weet nu onderhand al dat moeder aarde met zijn bewoners bezig is met de overstap te maken van de 3D frequentie naar de 5D frequentie. Dit is al een hele poos bezig maar heeft kende een versnelling in december 2012. Nu in maart blijken de laatste zwaartste loodjes en zou er dan wat rust komen. De laatste 3 jaar zijn we m...

Bestaan er HSP'ers zonder hoogbewustzijn?

In de fbgroep HSP als kracht las ik volgende : “ bij HSP, stelde ik mij iets anders voor aangezien een HSP-er niet perse een hoogbewustzijn hoeft te hebben” Ooit al eens een kip zonder kop zien lopen? Ik wel. Toen ik 10 jaar was vond een boer het leuk ons te choqueren door een kip te nemen en het voor onze ogen de nek om te ...

De belangrijkste relatie is die met jezelf!

De BELANGRIJKSTE relatie in je leven. Ik heb behoorlijk wat klantjes die worstelen met zware liefdesgevoelens voor een ander, geënt op het feit dat het zeker zielsverwantschappen zijn. In de nieuwe energie is er een enorm verlangen naar vervulling, vervollediging en dat zoeken we nog op de oude manier in de buitenwereld. Dit ve...

Ziekte, een vaak onbewust gekoesterde situatie!

Voila ik ga weer eens de confronterende toer op: ziekte en waarom mensen die koesteren. Ik vraag dat je deze post leest, niet direct in de sloffen schiet of je in je wiek geschoten voelt. Herlees hem en geef hem tijd om hem rustig te laten bezinken en te verteren. Jaren terug heb ik die boodschap voor het eerst gehad en ik dacht...

Jezelf zijn en zo de magie in je leven binnenlaten

Jezelf zijn en zo de magie in je leven binnenlaten. We zitten met zoveel gedachten in ons hoofd, zoveel moeten, zoveel maar's , zoveel ideeën van hoe we moeten zijn, zoveel afwijzing van onszelf. Resultaat, we dragen een masker tot we terug thuiskomen bij onszelf. Vorige week klantje gehad met noodkreet "help me met mijn hoogge...

Ben je ook bang de trein van je leven te missen?

Ik herinner me nog zo goed mijn ongeduld en angst dat ik voor iets te laat ging komen in mijn leven. Ik had hier een taak en moest en ging dit doen. En maar zoeken, forceren en de mooiste strategieën bedenken. Diep dat ik ging, als een wroetende mol diep de aarde in en nooit het licht zien.Als kers op te taart voelde ik me zo b...

Wat een rijkdom af en toe een ezel te zijn!

De reis van de ziel. Wie hoorde niet in zijn jeugd: " gedraag je niet als een ezel of wees geen ezel." Vandaag ook in de fbgroep In je kracht - HSP als kracht was er iemand die zichzelf eventjes bekroonde als koppige ezel. Daarop kreeg ik de deugniete impuls om te schrijven:" ezeltje ezeltje ezeltje aan de wand wie is de grootst...

Krachtige healingen vanop afstand

Kreeg vandaag weer een super motiverend bericht van iemand die ik mocht helpen. Dit bericht stuurde ze door naar iemand dit ook vastzit in haar leven. Ik ben 50 + en altijd zoekende geweest of een opmerking, gebeurtenis emotie en al wat meer aan mij lag. Dodelijk vermoeiend! Altijd was er een vraag, kwestie en/of gebeurtenis waa...

Loslaten, is niet bloeden maar wel bloeien!

LOSLATEN is snoeien om te bloeien. Meestal ervaren we loslaten als bloeden. Ons ego, dat zo graag de controle houdt, is bang voor nieuwe dingen,het onbekende. Onze ziel weet dat er geen onbekende is, enkel het bekende. Als we het ego loslaten komen terug in de pure energiestroom van onvoorwaardelijke liefde waaruit alles is opge...