Mooi twee aan twee in de rij stappen we allen met onze zware boekentas naar het zebrapad. De juf houdt het verkeer tegen en laat ons oversteken. Langs het kleine baantje dat naar oma loopt, ligt een kaboutertuintje met een vijvertje, een molen en kleine poppetjes. Het is een plaatsje waar bijna elk kind na school nog even blijft...
15
10
Public
door L i e s b e t h
06/09/2013 09:07
Fier als ik was, kon ik vandaag mijn moeder haar cadeau geven voor Moederdag! In een mandje had ik zorgvuldig uitgekozen lege bokaaltjes, servetten (met aardbeitjes op;)), een houten lepel en labels geordend. En daarbij natuurlijk het nieuwe boek van Madam Confituur.De reden dat ik dat nu echt een geschikt cadeau vond voor mijn ...
10
5
Public
door L i e s b e t h
02/09/2013 19:35
Alles uit dit recept is vers uit de tuin, dus kies alleen voor de beste producten of ruil met familie en buren :) Benodigdheden vers uit de tuin: 2 kilo tomaten 3 kleine rode paprika's(uit de tuin, omdat de mijne zo klein zijn uitgevallen nam ik er 3. Anders neem je 1 grote rode) 2 teentjes look 3 ajuinen Basilicum 2 eetlepels o...
7
2
Public
door L i e s b e t h
01/09/2013 15:32
Gisteren was het weer zover! Tijd voor rabarbermoes! Met mijn vergiet en mijn mesje in de hand, de moestuin in. Als een grote dame snijd ik de rabarbersteel bij de grond af. De grote bladen zijn voor de kippen. Niet dat ze daar van eten (want rabarber is giftig!). Toch vinden ze het leuk om ertussen te scharrelen al zijn de blad...
12
3
Public
door L i e s b e t h
13/07/2013 12:48
Als de natuur zegt: "Het is het moment!". Dan is het ook het moment! Toen ik deze ochtend naar de kippen ging, heel vroeg, want ik had namelijk zoveel creatieve inspiratie dat ik niet meer kon slapen! O.O, liep ik langs de stekelbessen. Zo te zien was het "Hét moment". Foto: L i e s b e t h "Nog enkele dagen wachten en er moet ...
4
2
Public
door L i e s b e t h
13/07/2013 12:47