Echte liefde maakt plaats voor confrontatie.

In mijn korte leventje heb ik geleerd datgene wat niet makkelijk is aan te gaan. Er komen situaties in het leven voor waar je liever voor weg loopt dan het probleem vast te pakken. Het kan om een discussie tussen 2 mensen gaan, om een dierbare die je verliest, zinloos geweld, een inbraak etc. Vele situaties te bedenken waar we z...
37
10
Public

Bezinning zonder GOD.

Ik bid niet voor mezelf, maar voor de mens of voor jou. Ik zoek je met name op wanneer het erg goed met mezelf gaat, dan heb ik meer vermogen om te geven. Niet door te verkondigen dat ik een kind van god ben, maar hier ben om mensen bewust van elkaar te maken. Ik ben hier maar een héél klein gedeelte voor mezelf, de andere hel...
20
6
Public

Het mooiste gedeelte van mij ben jij.

De rozen staan op tafel, je glundering op mijn netvlies geplakt. Als een sticker die je er niet af wil halen. Eens in mijn hart, er voor altijd in. Ik kan van je houden met weinig woorden. Je eert liefde nog meer wanneer je beseft dat het niet iedereen gegund is. Er zijn mensen die smachten naar die ene mooie vrouw of man die ie...
15
7
Public

Het (mis) verstand tussen mij en god.

Ik heb helemaal niet gewild dat Jezus voor onze zonden zou sterfen voor de ogen van zijn vader: GOD. Indien ik ergens voor vergeven wil worden, wil ik het laten spreken in mijn daden. Ik alleen ben verantwoordelijk voor hetgeen ik laat plaats vinden door mijn eigen acties. Dan kan een christenen tegen mij zeggen dat een dankjewe...
21
7
Public

Rookworst zonder R is ook worst, écht Hema!

Heeft u al een worst?Een mooie worst? Zo'n lekker bruine, dikke worst met een zo'n velletje er omheen? Heerlijk om te nuttigen met een beetje rode vloeistof of spikkeltjes groen-geel spul om maar te zwijgen over het geel-wittige spul verkrijkbaar in een spuitfles. Nu weet ik het weer: Ketchup, mosterd en mayonaise! Sorry, ik was...
11
9
Public

Er bestaan wél testikels, maar géén artikels!

Een gekke titelJa, zeker een gek artikel. Dit artikel gaat niet over testikels en ook zeker niet over artikels, want het laatste woord bestaat namelijk niet. U heeft nog nooit artikels geschreven. Ik heb ook nog nooit artikels van u gelezen. Echter wel al héélveel artikelen! Ja, mensen, het meervoud van artikel is artikelen. H...
16
9
Public

Wat ben ik vervelend zeg!

Vandaag ben ik een lachertjeIk ben een giller vandaag. Een aanstellerig raar vrouwtje die van alles voelt, maar niet kan benoemen. Het hangt namelijk alleen maar in de lucht en met voorbeelden komen kan ik niet. En toch ben ik nieuwsgierig, zo irritant nieuwsgierig of ik het goed voel, maar dan moet ik vragen gaan stellen...Die ...
13
10
Public