De laatste tocht...

De laatste tocht… Ik hoorde de kerkklokken luiden het geluid der laatste tocht zag je gezicht in de wolken verschijnen weet dat jij vertrekken mocht Ik hoorde merels op het graf het geluid der laatste tocht hoorde je stem nog even spreken weet dat ik naast jou leven mocht Ik hoorde de wind zacht in de bomen het geluid der laat...

Ik stop met bidden....

"Ik stop met bidden"... Vanmiddag was ik als vrijwilliger- (stervensbegeleiding) in een hospice. Ik vind het geweldig om mooie gedichtjes te schrijven voor mensen in de laatste levens- fase. Die schrijf ik om voor te lezen. Iets waar mensen wat aan hebben. Bij een ouwe - door de golven geverfde - zeebonk moet je niet over zoete ...

Het laatste applaus…

Uit Nu je leven gestopt is (2) Tweeënnegentig werd ze vorige maand. Ze was broos, kleiner dan vroeger. Toch nog de kracht om zelfstandig in haar huisje te verblijven. Het was haar alles waard. Haar plek. De plek waar lief en leed, verdriet en blijdschap elkaar tegenkwamen. Het huisje aan de dijk. Haar dijk. De dijk die in ’53...
62
27
Public

Gewoon bedankt!

Jawel gisterenavond was het zo ver! Ik mocht mijn gedichtenbundel; “Nu je leven gestopt is” presenteren, signeren na het publiceren! Het was leuk het was gaaf, het was gezellig. Ik zat best na een aantal afmeldingen over het bezoekers aantal in. In combinatie met ook nog een feestje voor mijn verjaardag zaten er toch ruim vi...
77
68
Public

Bundel overzicht uit; nu je leven gestopt is.. 16 / 28...update voor uitgave

Uit; Nu je leven gestopt is... Gedichten voor Rouw en overlijden; Overlijdensgedichten, herdenkings & uitvaartgedichten. Kleine kinderogen… Jij klein lief mensenkind, je kon niet praten, je kon niet lopen daar hoefden wij ook niet meer op te hopen. was dat erg? gaf ons dat veel verdriet? eerst wel …maar toen we je beter ...
15
15
Public

Zwangere vrouw gezocht…

Ik zoek een zwangere vrouw! Snorro zoekt hulp........ Brutaal, welnee….Lies weet er van, al mijn Plazilla en NLB vriendinnen ook! Wat is er aan de hand? Veel, heel veel! Ik zoek een foto van een zwangere vrouw met twee handen op haar (mooie groeiende) buik. Ik had een mooie foto, maar helaas kan de uitgever die niet in mijn ni...
23
41
Public

Je laatste tocht…

uit; Nu je leven gestopt is Ik hoorde de kerkklokken luiden het geluid der laatste tocht zag je gezicht in de wolken verschijnen weet dat jij vertrekken mocht Ik hoorde merels op het graf het geluid der laatste tocht hoorde je stem nog even spreken weet dat ik naast jou leven mocht Ik hoorde de wind zacht in de bomen het geluid ...
19
16
Public

Te kil, te stil...

uit;Nu je leven gestopt is... Gedichten voor rouw en uitvaarten, gedichten voor overlijden... te kil, te stil... Je urn op de schoorsteenmantel de gashaard eronder warmte stijgt op toch is het kil je foto staat er naast ik zie je ogen warme ogen tocht blijft het kil aan de andere kant onze trouwfoto zolang samen geweest jaren wa...
15
10
Public

Liefde blijft…..

uit; Nu je leven gestopt is... Liefde blijft….. Nu wij je wegbrachten de stilte over ons gezin valt houden wij elkaar vast dat mag. een dag als vandaag is een dubbele dag dubbel gekleurd ; afscheid en verdriet wij mogen elkaar vasthouden. Jij liet de zon op ons stralen er viel een warme rode gekleurde kracht op ons gezin het w...