Kom op zeg

Kom ?onderbrak hij zijn vraag naar geld....ik zal kijken of ik geld kan afhalen bij de bank ? daar het te laat zal zijn om de betaling welke zeker vandaag nog moet gebeuren? waarop hij me aanmaande naar de stad te rijden en dus niet naar huis,in de macht van...voerde ik zijn bevel uit,wat kon ik anders...ik wilde met deze man ge...
4
1
Public

Ontleding van de puzzel

Ontleding van de puzzel...was de opdracht welke ik mezelf haf nu ik voor de deur van het parket in Craiova stond...waar ik helemaal niet hoefde te zijn...maar waar sprekende men advocaat een ontmoeting had met de procureur welke men zaak zou behandelen...welke niet langer op de rechtbank zat maar op het parket...om een andere za...
3
2
Public

Dozen van bedrog

Hij stond op de stoep voor de deur van zen woning en gebaarde me even geduld te hebben,toch het gevraagde geduld bleek alweer een half uur te duren...de motors van zowel deze van men auto als deze van men hart draaiden opgewonden toeren enerzijds de men hart door de ergernis,anderzijds de motor van men bestelbus omdat het hier o...
3
4
Public

In de ballen geknepen v.v.

Telefoongesprek met men Roemeense advocaat Nu te grebeschk !!! (blijf kalm) kalmeerde hij men advocaat me nadat ik een niet gelukkig geluid had geproduseert welk niet uit de pot kwam ? van men tijdelijk kantoor waar ik was opgezeten en welk liet verstaan ik niet opgezet was met de lakse manier waarmee hij me behandelde...ik bel ...
2
2
Public

In de ballen geknepen

Ben vandaag naar de rechtbank geweest...eigenlijk had dat Woensdag moeten zijn,maar zat daar alleen zonder tolk of advocaat dus werd de zaak verschoven naar vandaag....Mijn advocaat die niets beter wist te vertellen dan dat hij er geen bericht van gekregen had...en vroeg waarom ik hem dan niet had ingelicht ?deed er nogal heel o...
4
4
Public

Drie uur in de nacht

Drie uur in de nacht,en slapen voor ik dit niet heb vermeld...er een engel is geland...op het dak van men Plazilla...k'val hier van de eene in de andere verbazing,en herken men eigen Plazilla niet meer...wat mooi...dat er nu toch eindelijk iemand is welke zich heeft ontfermt over men onkunde en dit alles hier aan het op fleuren ...
2
1
Public

Men hond weigert te ...antwoorden ?

Het probleem welk ik wil aan kaarten...begint al met een ander probleem...ik geen passende titel vind welke in het oog springt van de lezer...om een wat vreemd gevoel welk ik soms krijg ... wanner er wat fout loopt tussen hond en baasje. Ziehier een misschien wat vreemd hersens spinsel...van iemand als ik ...die gek is op zen ho...
3
2
Public

Niets ''is'' wat het ''is'' bedankt voor de vele hulp ik kreeg

T'leven is een apenkot parlevous....you tupe Vuile mong en zen vieze gasten. DIT WAS DE TEKST VAN EEN LIEDJE WELKE MONG EN ZEN VIEZE GASTEN UIT DE STREEK WAAR IK AFKOMSTIG BEN MAAKTEN...HET WAS EEN SPEELSE TEKST WELKE TOCH WEL HEEL WAT WAARHEID INHIELD,...EN LAAT HET NU DIE WAARHEID EN REALITEIT ZIJN WELKE IK OP PRIJS STEL. MISS...
0
0
Public

Einde jaars en viering is voor me een marteling

Het is weer zover...de overgang naar het nieuwe jaar staat voor de deur en dat is nu niet iets,,, waar ik naar uitkijk....heu bach...ik haat deze periode heel erg...ik zie dan mensen transformeren in een feestelijke viering welke weken van te voor de kerstboom en de daarbij horende verlichting plaatsen...wat mij dan voor een of ...
0
0
Public