GEVANGEN IN HET VERLEDEN.

LANG HEB IK MOETEN WACHTEN...VELE ONTBERINGEN HEB IK GEKENT EN LIEFDE WAS ENKEL EN WOORD DAT IK KENDE ZONDER ER DE BETEKENIS VAN TE KENNEN TOT OP DIE BEPAALDE DAG IK JOU WEER ZAG... JE KWAM TERUG MEN LEVEN BINNEN OP EN MOMENT DAT IK JE HAD OPGEGEVEN ? EN DIT OMDAT IK ENKELE JAREN DAARVOOR HAD HOREN VERTELEN JE VERKERING HAD...ZO...
0
0
Public

DROMEN WEL-NIET SCHULDIG

OOK AL BESEFT MEN HET SOMS NIET ZELF MAAR DROMEN KOMEN VANUIT HET ONDERBEWUSTZIJN,WELK SOMS MET ZAKEN BEZIG IS WAAR MEN NIET EENS HET VERMOEDEN VAN HAD DEZE IN ONS BINNENSTE SPELEN OF NOG SPEELDEN...ZODAT MEN SOMS DROOMT OVER ZAKEN WELKE IN HET VERLEDEN HEBBEN PLAATS GEVONDEN EN PAS VEEL LATER IN ONS LEVEN WEER OPDUIKEN IN DE VO...
2
1
Public

Prozac...parocotine...depresies

DEPRESIE....de ziekte van de 20 ste eeuw...depresie of depresief zijn wordt ook wel de duistere ziekte genoemd ? ... een aandoening waar nog maar weinig is over geweten, want al was het zo dat vorige eeuw door dokters beweerd werd de ziekte meer en meer te doorgronden is nu in de afgelopen jaren gebleken dat veel van deze progno...
4
0
Public

Gevonden voorwerpen ...deel 2

Het was op een zondag namiddag ik besloot om een rondje te rijden...wat dan meestal toch driehonderd kilometers in houd,en dit aangezien de grote steden ! ver uit elkaar liggen,,,meestal gaat de rit dan vanuit Calafat richting Dorbeta Severine om dan vandaar weder te keren ...over Craiova waat ik dan een hotel kamer huur welke m...
6
1
Public

Gevonden oude voorwerpen

Sedert enkele weken heb ik een persoon leren kennen ? een iemand welke anders is dan de doorsnee personen welke ik hier ken,welk meestal dronkaards en bedriegers zijn...maar laat ik daarover enkel vertellen ...dat ik de reden van hun aangeboren ziekte begrijp al is het iets moeilijker als ik moet vast stellen dat alweer eens iet...
3
0
Public

Het mysterie van groeiende vandalisme

Het VANDALISME in de kiem smoren,elk in zijn eigen nest te beginnen.Dat is het thema. .We kennen het allemaal en worden er dagelijks mee geconfronteerd, het groeiende vandalisme is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, waarbij men zich soms de vraag stelt waar het eindig,al denk ik eerder men zich moet de vraag stellen ...
13
2
Public

Mysterie der dingen

Beste lezers, van harte welkom bij mijn Zilla het ''Mysterie der dingen'' Deze pagina is vooral bedoeld om zaken/onderwerpen te belichten en te bespreken van wat u niet en meestal beter weet dan ikzelf. welk u meteen het vertrouwen moet geven om u eigen mening te laten weten, daar het mag duidelijk zijn dat een sterrenkijker mee...
10
2
Public