Stress?

Als maar lopen er tranen naar beneden... Huilen om wat was... Mensen veranderen... Als goed of als kwaad... Het leven staat niet altijd paraat... Mensen komen en mensen gaan... Wat is dit voor een bestaan... Schenk je je zelf kracht in nood... Of word die stress straks nog je dood... Levens veranderen je word ouder... Sommige wi...
0
0
Public

Moe

Moe.. Ben zo moe ik sluit mijn ogen, Ben zo moe van al het voor de had liggende, Ben zo moe van al die tegen slagen, Ben zo moe van al die zieken geesten, Ben zo moe van al die dagen dat de zon niet schijnt, Ben zo moe van alles wat ik zie, Ben zo moe dat ik niet helder na kan denken, Ben zo moe van me zelf weet het niet meer, B...
0
0
Public

Let down

Down Pulled down in to the deep, No feelings left to feel, Put away in to al little corner, The onley two feelings I have left are hurt and sorrow, No lust of life left, Just loneliness and hurting, People who I thought were friends left behind, Just the cold embraces me, My bruises will heal, But not my joy, Yesterday`s night d...
0
0
Public

Geweld

Pijn, Pijn aan mijn hoofd, Lichaam verdoofd, Glas zie ik verbrokkelen, Naast mijn oog, Rood, Rood van bloed, Stroomt naar beneden, Meer en meer, Huilen pijn schreeuwen, Van venijn, Politie ambulance, Wanneer houd het op, Mijn hele wereld staat op zijn kop, Maanden later nog steeds pijn, Zou dit het einde kunnen zijn, Litteken, D...
0
0
Public

People

Mensen, Mensen zijn complex, Mensen denken te weten hoe ik in elkaar zit, Mensen denken alles beter te weten, Mensen hebben snel een oordeel, Mensen zijn snel jaloers, Mensen voelen zich snel aan gevallen, Mensen denken dat ze alles aan kunnen, Mensen voelen zich groots, Mensen dwingen respect af, Mensen verwoesten de natuur, Me...
0
0
Public

The sickness of the mind.

Zieken geest! Denken dat is wat hersenen doen, Denken dat is slecht of goed, Mensen zijn niet altijd goed, Ze denken dat ze beter zijn, Maar van binnen nog heel klein, Geven om te nemen, Brengers van problemen, Voelen zich groot, Maken anderen klein, Kapot van binnen, Zij voelen zich fijn, Zieken geesten noemen we dat, Ze gaan n...
0
0
Public

Mensen op school

Help met mijn pijn en verdriet. Help ik ga dood ik kan er niet meer tegen dat iedereen mij negeert, ik wil gewoon zijn net als ieder mens en niet als een stoerenbink het leven door gaan die voor niets en niemand hem peert. Ik wil zijn als ieder ander ik wil zijn als de rest!! Help vaak is mijn hele leven verpest. Dit wou ik al l...
0
0
Public