Pas op met je Kat!

Ik wou toch nog even wat kwijt. Ik snap van een hoop mensen hun afkeer van katten. En ikzelf wil ze ook niet in mijn tuin. Als je zelf een huisdier neemt hou hem dan ook bij, het is jou huisdier... mijn hond loopt namelijk ook niet in jou tuin. Maar...De manier hoe sommige mensen omgaan met het probleem katten in de tuin. Ik heb...

Winter Depressie

November... deze maand staat voor veel mensen als een leuke maand. Sint komt weer in het land, opmars naar December, misschien sneeuw. Maar voor meer dan 60% van de bevolking is het niet zo leuk.In November neemt de kracht van de zon af, een enorme bron aan vitamine D en meer belangrijke stoffen die ook zorgen dat je opgewekter ...

De Eenzaamste Walvis ter Wereld

In 2004 stond er in de New York Times een artikel over de meest eenzame walvis ter wereld. Wetenschappers hebben haar gevolgd vanaf 1992 en hebben haar probleem ontdekt.Ze is niet hetzelfde als enig andere Balein Walvis. Ze heeft geen vrienden, geen familie, geen troep of groep waar ze bij hoort. Ze heeft ook geen geliefde, die ...

En dan kom je in de Bijstand

Sinds April ben ik nu gescheiden van mijn ex, en vader van mijn kinderen. Voor ik deze stap kon nemen moest ik me goed realiseren dat ik dus een serieuse beperking had op de arbeidsmarkt. Ik heb namelijk geen baan. Nu is dat niet het grootste probleem zou je denken, een moeder van twee kleine kindjes heeft toch recht op bijstand...
11
5
Public