Naakt gefotografeerd onder de douche

Poedelnaakt onder de warme waterstralen streelden de vallende druppels de door het water glimmende huid. Omdat het schijnbaar -mag je de nieuwsberichten van tegenwoordig geloven- normaal is om dat te fotograferen en op sociaal media te publiceren had ik mijn camera paraat. Echter die pret gaat nu niet door; het toestel is door h...

Tricht is weer in beeld...

Heel triest...het dorpje Tricht is weer in beeld. Was er een paar jaar geleden een moord gepleegd, wat de landelijke pers heeft gehaald, maar algemeen de gemoederen behoorlijk bedaard. Doch als ik langs het huisje fiets...doet dat mij toch wel iets. Immers het is wel gebeurd...een waar familiedrama met slachtoffers en dader. Met...

Het gebeurde gewoon en het is niet het noemen waard.

Plotseling was ik het contact met de wereld kwijt. In volle duisternis zweefde ik door de lucht. Het was luttele seconden geleden dat ik mij nog veilig voelde al trappend op mijn fiets richting thuis. De Blankertseweg van Est naar Meteren had destijds echter geen straatverlichting (is heden ten dage wel een ander verhaal, want o...

November 2017

November 2017, daar brengen wij thans onze dagen in door. Soms denk ik; 'ik kan het allemaal niet zo zien... waar doe ik het eigenlijk voor?' Maar ik weet, het is heus niet alles kommer en kwel! Goeie dagen komen er wel Misschien nog een paar kwade nachten maar er valt ons allen nog heel veel fijns te verwachten.

Klop klop klop

Eénmaal ingedut en knikkebokkend werd ik opgeschud; er was iemand die aan mijn voordeur klopte. En het was al na negenen!. Nu wil het feit dat ik afgelopen week al bij heel veel voordeuren ben geweest, om mijn collectebus voor het longfonds te tonen. Nou, volgens mij mag ik niet klagen over wat ik heb vergaard. Maar afijn, daar...

Mijn buurtgenoot 'Puck'

Neen, niet die van de Pettefet...maar van om de hoek. Ze rijdt in een grijze minicooper van jonge makelij. En ze woont in een huis zoals ik. Ooit gebouwd midden jaren zeventig. En samen met haar (en enkele anderen) hebben we te 'kampen' met expansiedrang van een achterwonende buurman, die een nieuw huis aan het bouwen is. Puck k...

Ik ontvang u niet meer!

Het krast en krijst...maar een woord krijg ik er niet uit. Toch ben ik zeker dat er berichten naar mij gezonden worden, echter ze komen niet door. Fatale stoornis in de communicatie, zulks is thans de situatie. Om mij heen begeeft zich echter menigeen. Edoch blijf ik als mens alleen. Er komt geen bericht naar binnen. En dat terw...

En als je dan bij mij blijft slapen...

Tja, als je besluit om bij mij te blijven slapen, voel je dan vooral heel vrij. Heb geen vrees, je bent hier veilig en je mag je vertrouwd voelen. Er is hier heel wat gebeurd de laatste jaren, maar wie weet staat er nog meer te gebeuren de toekomende tijd. Niets dat ik van jou verlang of wens, dus wees gewoon jouw innermens. Vre...