Hoe kun je eenzaamheid voorkomen na een scheiding.

Scheiden is leiden, dat weten we allemaal. Maar door scheiden kun je ook eenzaamheid ervaren, wat doe je er aan en hoe kun je eenzaamheid voorkomen. Zelfs na een scheiding is het voorkomen van eenzamheid makkelijk, je moet aalleen weten hoe je dat kunt voorkomen. Oorzaken van eenzaamheid. Zeker na een scheiding gaan veel mensen ...
4
0
Public

Het leven als single.

Single zijn, het valt allemaal niet mee. De hele werel denkt maar dat je er op los leeft, terwijl dikwijls het tegendeel waar is. Leven als single kan niet iedereen, er zijn mensen die helemaal gek worden van het alleen zijn. Toch als het leven als single je past, kun je een prachtig leven hebben. Het beeld van de single. De lee...
3
2
Public

Hoe vertel ik dat ik wil scheiden.

Voor Mijzelf stond het al een tijdje vast, ik wilde scheiden van mijn vrouw. Niet omdat ik een ander had, maar voor mij was de liefde over. En dat is iets waar ik best wel een tijdje mee heb rond gelopen. Ik vond dat voor ik zou gaan vertellen dat ik wilde scheiden ik echt 100% zeker moest weten dat dit ook is wat ik wilde. Voor...
3
2
Public

Gescheiden ouders en het kind van de rekening.

Vaak te vaak zie ik bij gescheiden ouders dat de kinderen er de dupe van worden. Het kind verliest contact met een van de ouders. Of krijgt zelfs ruzie met een van de ouders. Hoe kun je voorkomen dat je kinderen de dupe gaan worden van een echtscheiding. Scheiden is lijden. Scheiden is niet leuk, niet voor de twee echtelieden ma...
2
3
Public

Als gescheiden vader op een datingsite.

Als gescheiden vader is daten niet altijd even makkelijk. Je hebt je kinderen om voor te zorgen en je sociale leven kan wel eens helemaal op zijn kop staan. Datingsites schieten als paddestoelen uit de lucht, maar hoe is het als gescheiden vader op een datingsite. Datingsites. Datingsites zijn er in diverse kleuren geuren en mat...
3
1
Public

Een half jaar gescheiden, hoe is het verlopen in dit half jaar.

Tijd om weer wat gevoelens aan het "papier" toe te vertrouwen. In een eerder artikel dat ik heb geschreven schreef ik over het feit dat ik gescheiden man ben, en hoe het komt dat ik gescheiden ben. Het was een van mijn eerste artikels die ik aan plazilla toe vertrouwde, en dat betaalde zich uit. In no time had ik een aantal reac...
8
4
Public

Voor een gescheiden vader zit geluk in de kleine dingen.

Na een heftig en emotioneel jaar, kijk ik terug als gescheiden vader. Het jaar heeft me veel dingen ontnomen en evenzoveel dingen gebracht. Nadat ik de emoties een plek heb weten te geven, want ja een scheiding gaat je nu eenmaal niet in de koude kleren zitten ben ik tot de ontdekking gekomen dat geluk echt in de kleine dingen z...
2
0
Public

Gescheiden vader, hoe moet ik nu verder.

Daar zit je dan, alleen als gescheiden vader. Wat nu, hoe ga ik verder, het zijn de eerste vragen die bij mij opkomen. Ik weet het gewoon allemaal even niet meer. De vrouw van wie ik hield heeft me bedrogen, bestolen en ik mag wel zeggen in grote problemen achtergelaten. Ik weet dat het misschien heel erg vreemd is om mijn gedac...
29
2
Public

Tips om rond te komen na een scheiding.

Scheiden is een dure aangelegenheid er komen enorm veel kosten bij kijken en dikwijls zorgt het financiële aspect van een scheiding voo problemen. Rondkomen na een scheiding is voor veel mensen lastig, de kosten van advocaten moeten betaald worden en hun hele financiële huishouding is aan verandering onderhevig. De financiële...
2
0
Public