Mijn 60ste verjaardag en tevens 500ste artikel

Lieve Plazillianen en lezend Nederland/Belgie, Hierbij wil ik mededelen dat ik vandaag de leeftijd van 60 jaar heb bereikt. Lichamelijk klopt dit aardig, met wat ongemakken die je bij het ouder worden tegenkomt. Maar mijn gevoel geeft anders aan. Het lijkt wel of ik helemaal niet ouder word. Het lichaam gaat door, maar de ziel b...
28
30
Public

Schrijven is omschrijven. O zo moeilijk, of niet?

Bij schrijven is waarnemen heel erg belangrijk. Het houdt je verhaal of boek levendig. Het is belangrijk dat je niet meteen met het plot komt. Nee, juiste opbouw, met behulp van alles wat je ziet, hoort, voelt is belangrijk. Het is moeilijk dat weet ik Maar u vindt het toch niet leuk, als u weet dat een meisje huilt, omdat zij v...
8
4
Public

De HEMA introduceert ‘’ Je testament of samenlevingscontract’’ opstellen

De HEMA is een bekende winkel waar je bijna zogoed als alles kan krijgen. Heel bekend zijn de tompoezen, al een poos in prijs verlaagt voor maar 0,75 euro per tompoes. Natuurlijk zijn de rookworsten zeer bekend. Zolang ik van het bestaan van de HEMA afweet bestaan die rookworsten al. Verder staat de HEMA bekend om zijn stapelwek...
11
7
Public

De HEMA piepte voor. Mijn 400ste artikel is een feit

En ik ( had ) heb geen seconde spijt
24
8
Public

Een enkele reis naar Mars (2) Verpakt in mijn 300ste artikel

Ik zweef en vlieg. Dat is nu eenmaal het liefste wat ik doe. Nee, niet mijn beide voeten op de grond blijven, maar er los van komen! Los komen van al het geweld om mij heen. Ja, de aarde wordt aardig misbruikt door misbruikers van anderen. Daarom vlieg ik naar Mars. Voor het ultieme gevoel van vrede, rust en leerzame momenten. E...
6
4
Public

Het is vandaag MIJN dag!

Vandaag vier ik een klein feestje. Mijn 250ste artikel is in de maak. De zon heb ik gisteren besteld voor deze heugelijke dag. En zowaar zij is er en schijnt volop in mijn kamer. Mijn hart maakt een sprongetje en ik voel mij blij. Wat is er allemaal gebeurt tijdens de afgelopen 249 artikelen? Enigszins ben ik wat van het gedicht...
19
10
Public

Terugblik tijdens mijn honderdste Xead artikel

Ongelofelijk maar waar. Hier een korte impressie die mij tot de honderd bracht Mijn honderdste artikel Zo zoetjes aan bekend Ik heb het al een paar keer geschreven. Door ons lieve Doortje ben ik hier op 2 oktober 2011 beland. Die zin zal ik nooit vergeten. ‘’Kom op Xead kijken, je zult het er vast en zeker leuk vinden’’ ...
49
40
Public

Het beste artikel wint een medaille, mag ik hem even om hebben? (en twee gedichten )

Het is bijna 1 november. Medailletijd dus, op Xead. Ik heb nog geen idee hoe dit werkt aangezien ik hier vanaf 2 oktober schrijf Mijn verlangen in eenvoud Doof het verstand mijn ogen zijn dicht ik zie jou reik mijn hand naar je gezicht aai een hou van jou mijn hart klopt snel ik ben zo anders dan jij dat wel maar je maakt mij zo...
62
32
Public

Schrijven doe je zo....

Eindelijk is het dan zover. Mijn tweehonderdste artikel is in de maak. Hoe zal ik dit aankleden. Hoe kan ik u vertellen dat ik dol ben op schrijven.Begin ik bij het allereerste begin, of ga ik door vanaf honderd? Laat ik eerst eens wat veranderingen en vorderingen beschrijven.a. Het lijkt er een beetje op dat ik een beetje afges...
17
15
Public