Verbreek de stilte.

Jarenlang die stilte. Geen woorden, alleen maar gedachtes. ''Het was niks.'' Maar het was wel degelijk wat. Zo lang, dat ik het zelf ging geloven. Zo lang, dat mijn gedachten zich hadden aangepast, weg van de waarheid. Zo lang, dat ik het niet meer aan kon. Gebroken. Klaar. Er is zoveel meer gebeurt dan '' niks ''. Het was zo zo...
4
5
Public

...ik hield je hand...

...ik hield je hand... Je was namelijk iemand, iemand die dingen wist, meende, gaf, geloofde en vertrouwde. Zo, dat ik het voor altijd vast wilde hebben, niet los wilde laten, bij me houden, dichtbij, heel dichtbij. The moment you knew he wanted more. The moment that changed everything. You need to let them go. Let them all go.....
2
0
Public

Alleen of met z'n allen?

Ergens heb ik er 'respect' voor... Tenminste 'respect'? Ik begrijp en weet ergens dat mensen zo ver kunnen komen dat ze echt klaar zijn met het leven. Al vind ik persoonlijk dat er nooit een reden goed genoeg is om je daar daadwerkelijk toe te zetten kan ik het wel begrijpen... Je wil de pijn beindigen en daardoor je leven... Da...
3
7
Public

Wie ben jij?

Accepteer wie je bent, want jij bent degene die jezelf écht kent. Wees jezelf, het opent nieuwe deuren, je kan je leven namelijk helemaal zelf inkleuren. Ja, je moet het druven, je moet om jezelf geven en ja, je moet jezelf vertrouwen. Maar denk nou eens goed na... Doe jij jezelf geen pijn? Alleen maar omdat je jezelf niet durf...
3
1
Public

Het vertrouwen van...

Wat houd het vertrouwen van nou eigenlijk in? Is het een 'geheim' toevertrouwen, alles bij iemand kwijt kunnen, dat hij / zij niet over jou tegen andere gaat praten...? Definitie van.. De defenitie van vertrouwen is onder andere: Bereidheid van een groep of persoon om afhankelijk te zijn van de daden van een andere groep. Gelove...
6
1
Public

Iemand voor jezelf.

Waar komen al die wantrouwen toch vandaan? Is het omdat je iemand voor jezelf wilt hebben, gierig, en niet wilt delen? Licht het aan de liefde die je te kort kwam en je nu in wilt halen? Of gaat het om het veilige gevoel? Misschien om alles een beetje. Het wantrouwen dat je vriend / vriendin vreemd gaat, dat je beste vriendin di...
16
3
Public

Kies mij (!) of haar, breng me in onzekerheid of haal me eruit.

Ik stond er helemaal alleen voor. Totdat ik jullie leerde kennen, ik was gelukkig en dacht dat ik alles had, mijn vrienden. Ik wou meer van jou alleen. Je gaf het me, zo goed als. Ik dacht maande n aan je, mistte je elke minuut. Alleen maar omdat jij me met die onzekerheid lied zitten om achter ook een ander aan te gaan, terwijl...
8
2
Public

Ik ben bang.

Ik ben bang. Het is geen hoogstevrees, maar wel de angst om in die o zo diepe put te vallen... Ik heb de put al eens gezocht, die lange val... Maar ik werd opgevangen, door twee personen. We hielpen elkaar uit de put, omhoog. Daar stonden we... Met z'n drieën aan de rand, van die o zo diepe put. Te kijken, wat voor een klim we ...
13
2
Public

Ik sta weer,,

Ik vlieg niet, nee, je hoeft me niet op te vangen. Ik slaap niet, ik hoef niet m'n bed uitgesleurd te worden. Maar wat ik wel nodig heb is om even te denken, over alles. Lijstjes maken, in m'n hoofd dan. Even denken,,, wie en waar ben ik ook al weer? Ik vlucht eventjes weg, eventjes helemaal alleen, weg van de wereld om er juist...
3
1
Public