Rentree

Plazilla! Dat is lang geleden, zo'n 2 jaar. Ik ben nu bijna 17, eindelijk een beetje uitgepuberd. Ik zat toevallig nog eens op de site vandaag, en toen kreeg ik toch een beetje heimwee. Ik ben 2 jaar geleden gestopt nadat ik veel kritiek kreeg van andere gebruikers op mijn artikelen (ik kon daar toen nog niet zo goed tegen), maa...

Monoloog 25th Hour

Voor iedereen die de film '25th Hour' heeft gezien... :) Monty: Yeah, fuck you, too. Monty's Reflection: Fuck me? Fuck you! Fuck you and this whole city and everyone in it. Fuck the panhandlers, grubbing for money, and smiling at me behind my back. Fuck squeegee men dirtying up the clean windshield of my car. Get a fucking job! ...

Mijn kijk op religie

Mijn kijk op religie Mijn vorige artikel ging over de domheid van de mens. Deze keer wil ik iets anders met jullie delen. Misschien staan sommigen van jullie er niet helemaal op te wachten, en zullen een nogal kritische reactie plaatsen, maar toch wil ik mijn standpunt hierover verduidelijken. In een van mijn eerdere artikelen b...
26
60
Public

Mijn ergernissen: domheid

Mijn ergernissen Voor degenen die mijn vorige artikel hebben gelezen is deze titel allicht niet zoveel nieuws. Ik erger me nogal aan veel dingen, en dan in het bijzonder aan mensen. Vandaag schrijf ik over de domheid en onwetendheid van onze soortgenoten, inclusief jij en ik. Mensen zijn over het algemeen vrij dom. Zeer dom. Vre...
21
31
Public

Hoe ik over geluk denk

Terug van school (alles wat ik schrijf, is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Ik maak alles echt mee. Veel leesplezier!) Zo, ik ben weer thuis. Net al mijn huiswerk afgemaakt - steeds weer dat eeuwige Grieks – en straks voetballen. Ik ben wel blij dat ik heb gekozen voor de school waar ik nu op zit: een klein gymnasium met zo...
13
14
Public