Ooit en nooit zijn welverweven

Ooit en nooit zijn welverweven... Nooit was immers niet ooit, en immergrens was het dergelijke het geval. ... Even terug naar het hier en nu. Waar staan wij nu en hoe staat het later? Laten we zeggen dat het heel simpel is, Namelijk dat je nu leeft en dat dat eindig is ... Die eindigheid is echter niet onoverkomelijk... Die eind...

Zij was mijn overblijfkind

Of liever gezegd...één van mijn overblijfkinderen! Ja...ik had er veel! En nu vind ik het geweldig leuk om te horen als ik ze tegen kom: 'Hee, dat is de overblijfvader' Maar afijn...zij was een kind waar ik voor mocht zorgen. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan!

Sharm el Sheikh

Ooit was het niets... en toch was er iets! Nu is het nieuws, doch geloof mij... het is GEEN nieuws... Herhaling van feiten en activiteiten... gewoon, simpelweg herhaling van al dat ooit al heeft voorgedaan het zal altijd blijven voortbestaan

De Sinaï

Daar was ik zes maanden... Ooit in verleden tijd. Echter die minuten en uren die raak ik niet meer kwijt. De woestijn, zo woest en ook wel heel fijn Het moest gewoon zo zijn Op het grove zand en rotsen... en het oorlogsvenijn. Doch...ik sticthe mede mijn aandeel in vrede! Egypte en Israël...zij kunnen door één deur En...daar ...

Fotobewerken grappig

Onderstaande tekst van precies 200 woorden schreef ik n.a.v. een opdracht van textbroker. Helaas voldoet het niet aan de verwachting en heeft de opdrachtgever het niet geaccepteerd. Nu 'parkeer' ik deze tekst maar hier, dan heb ik het niet voor niets geschreven. Mooi die moderne tijd!. Als vent van bijna 50 heb ik bewust het pr...